Kötü karakter sevilir mi demeyin, sevmediğiniz için onlar kötü oldular 😝 Neyse, sorumuza dönelim. 5 resim koyabilme hakkım olduğu için 5 kişiye yer vereceğim. Nedenleri de yazarsınız ^-^
1. Khaled Al-Asad
Bakışlarıyla genç kızları kendine aşık eden bu terörist abimiz Orta Doğu'daki bütün teröristlerin komutanıdır. Suudi Arabistan başbakanı olan Yasir Al-Fulani'yi canlı yayında infaz etmiştir ve başa geçmiştir.
2. Imran Zakhaev
"Sözde liderlerimiz bizleri batının or*spusu yaptılar. Kültürümüzü, ekonomimizi, onurumuzu yok ettiler. Kendi topraklarımızda kanımızı döktüler. Kanım, onların elinde. Asıl işgalciler onlardır. Bütün Amerikan ve İngiliz kuvvetleri Rusya'yı derhal terk edecekler yoksa sonuçlarına katlanırlar."
3. Vladimir Makarov
Aşırı milliyetçi başka bir Rus teröristtir. Zakhaev'in komutasında görevini sürdürürken Zakhaev öldükten sonra savaş yanlısı Rusların başına geçmiştir. Zakhaev Uluslararası Havaalanı katliamının sorumlusudur. Bu saldırı sonrasında olay Amerikalılar tarafından yapılmış gibi gösterilmiş olup Üçüncü Dünya Savaşı'na patlak vermiştir.
4. General Shepherd
Task Force 141, U. S. Army Rangers ve kendi özel birliği olan Shadow Company'den sorumlu Amerikan komutan. "Savaş Kahramanı" olmak gibi uç hayalleri olduğu için yapılmaması gereken şeyleri yapmıştır. Task Force 141'e ihanet etmiş olup Roach ve Ghost'u öldürmüştür.
"5 yıl önce, göz açıp kapayıncaya kadar 30.000 adamımı kaybettim ve dünya s*kinde olmadan izledi."
5. Friedrich Steiner
İkinci Dünya Savaşı yıllarında müttefik kuvvetlerinin daha fazla durdurulamayacağı anlaşılır ve Führer tarafından kitlesel imha silahı araştırmasına başlanma emri verilir. Nova 6 adlı kimyasal gaz Friedrich Steiner tarafından geliştirilir lakin roketler fırlatılmaya hazır olasıya kadar Almanya savaşı kaybetmiştir.
Khaled Al-Asad (خالد الأسد)
Imran Zakhaev (Имран Захаев)
Vladimir Makarov (Владимир Макаров)
General Shepherd
Friedrich Steiner
Başka bir tane var. Dur, yazıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Call of Duty serisinden en sevdiğiniz kötü karakter hangisi?
Kötü karakter demiştim ama Captain Price'ı da kötü karakter sayabiliriz biraz uğraşırsak. Puro içiyor kendisi. Bu oyunu oynayan kitlenin yarısı çoluk çocuk. Çocuklara kötü örnek oluyor 😝
Ben ağlamadım da 2 gün boyunca nedensiz yere üzgün üzgün dolaşıyordum etrafta. Babam "Noldu, moralin bir şeye mi bozuldu?" dedi, bende "Ghost öldü baba, daha ne olsun." dedim. Kısa süreli bakıştıktan sonra yemeği yemeye devam etmiştik 😝
En İyi Cevaplar