Gamer Call of Duty serisinde en sevdiğiniz karakter(ler) kimlerdir? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Call of Duty serisinde en sevdiğiniz karakter (ler) kimlerdir 🤔Ben kessinlikle Captain Price ve Captain MacTavish 😇 Call of Duty serisinde en sevdiğiniz karakter(ler) kimlerdir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HardChoice Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Ghost. GTA Online'da tıpkısının aynısını yaptım. :)) 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Az silah arkadaşlığı yapılmadı 😀😀1 ve 2 güzeldi. Diğerleri aşırı yapmacık geldiği için pek denemedim diğer seriler 1 0 Yorumla
Lucyci Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl sinematikte HS yiyen adsız karakterler.. hep çok üzülüyom onlara. tam konuşuyo bişey anlatıyo BAAAM ded 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl raul menendes. Bi onu biliyom zaten🤣🤣ama manyak bolumlerdi onlar, black ops 2 zamanlari xbox 360 da oynardim hey gidi gunler hey 1 0 Yorumla
CemalEmreSehirli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Soap, ghost, mcmilan, sgt. foley, mason, woods 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. price ve ghost 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Simon 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Soap, Ghost 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ghost. GTA Online'da tıpkısının aynısını yaptım. :))
Az silah arkadaşlığı yapılmadı 😀😀1 ve 2 güzeldi. Diğerleri aşırı yapmacık geldiği için pek denemedim diğer seriler
sinematikte HS yiyen adsız karakterler.. hep çok üzülüyom onlara. tam konuşuyo bişey anlatıyo BAAAM ded
raul menendes. Bi onu biliyom zaten🤣🤣ama manyak bolumlerdi onlar, black ops 2 zamanlari xbox 360 da oynardim hey gidi gunler hey
Unuttum çok oldu oynamayalı 🫣
Kesinlikle Ghost ve MacTavish
Soap, ghost, mcmilan, sgt. foley, mason, woods
Hepsi. Ct price, soap, ghost...
Price in karizmasi kimsede yok
price ve ghost
Sandmana bayılırım ya canım benim
Simon
Ghost
ghost
Vasili 😁
Ghost