İnternet & Teknoloji Whatsapp'ta mesajlaşırken, fotoğraftaki gibi komik durumla karşılaştınız mı :D? DerinKuyu Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İş arkadaşım birşey sormak için mesaj atmış durum bu.Sen selam verme mk demek vardı ama diyemedik tabi asdf :DSizde bu şekilde yanlış mesaj atıyor ya da alıyor musunuz? :) Whatsapp'ta mesajlaşırken, fotoğraftaki gibi komik durumla karşılaştınız mı :D? Cevapla WhatsApp Soruları Mesaj Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gallantt Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl pbs.twimg.com/media/B5zGW32IcAATb7u.jpg:largeBu efsane :) Ben kolay kolay yanlış yazmam. Her şeye dikkat ederim çünkü. Yanlış yazınca da pek düzeltmem. Karşımda ki anlasın :) Yanlış yazanlar olunca da düzeltirse düzeltme derim.Eskiden bir arkadaşım vardı. O kadar garip yazardı ki.. Yine anlardım :) 4 1 Yorumla DerinKuyu +1 yıl Hahah harbi efsane :D Yorumla
Eznora Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl @jelyboon 'nun mesajına cevap verirken, siliyorum demek isterken başka bir şey yazdım :( 2 2 Yorumla DerinKuyu +1 yıl Tövbe tövbe asdf Yorumla jelyboon +1 yıl Ss almıştım hatta ama az önce sildim :/ okuma kapat kapat rezil oldum demen daha komikti ama 😃 Yorumla
Sinekbükücü Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Haha benim başıma çok geliyor ya bu ama senin gibi görmezden gelmiyorlar , ben de gelmem :D 1 1 Yorumla DerinKuyu +1 yıl Yok ben güldüm sadece :D Yorumla
iyiyimtabi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl ay civciv koymuş bir de çok şirin :) 1 1 Yorumla DerinKuyu +1 yıl Haha sol tarafta da sırıtıyor ama :) Yorumla
Kızılımsı Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl seninkisi ; davinci el hak-ü zembil.illallah yaka silktim ahah. 2 1 Yorumla DerinKuyu +1 yıl Şifre böyle istenebilirdi, diğer türlü vermezdim asdf Yorumla
Keertmeyenkele Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Dibek kahveyi sibel kahvesi yazmıstı birileri :D @Umursamaz-gnc 2 3 Yorumla Umursamaz-gnc +1 yıl Bukez yerine buket demediğime şükret tontis 😂 Yorumla Keertmeyenkele +1 yıl İyi ki demedin başına iş alırdın klavye falan dinlemezdim :D @Umursamaz-gnc Yorumla Umursamaz-gnc +1 yıl Ahahah Canimsin 😂 Yorumla
BurcuSury Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 67% +1 yıl Djdjjsjdkd yaaa ama ben de cok yapiyorum bunu baya guluyo insan okuyunca :D 1 0 Yorumla
KeLeBeK-_-34 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl Karakter sınırlaması mı var Whatsapp'ta neden "SLM" 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl ya arada fazladan basılıyor tuşlarabanada oluyor bazen bu durum:D 1 0 Yorumla
KavanozdakiKızz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 45% +1 yıl hemde ne biçim özürlü gibi yazıyorum yeminle :/ 1 2 Yorumla DerinKuyu +1 yıl Dikkat et biraz asdf Yorumla KavanozdakiKızz +1 yıl çalışıyorum çabalıyorum aynıyım :D Yorumla
soruyorum_girl Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl şirinlik yapmış işte sonunda :) 1 1 Yorumla DerinKuyu +1 yıl Her zaman yapıyor bunu :) Yorumla
1ankakuşu Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl bunu yazan erkek mi :D 1 1 Yorumla DerinKuyu +1 yıl Hayır kız :) Yorumla
Merve33452 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Maalesef çok yapıyorum :D 1 1 Yorumla DerinKuyu +1 yıl Yalnız degilsin. :D Yorumla
siray Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Acaip dıkkatliyimdir o konuda. Asla yanliş yazmam. 1 3 Yorumla DerinKuyu +1 yıl Acayip dikkatliyimdir o konuda.Asla yanlış yazmam.Yazdın şu an :D Yorumla siray +1 yıl İstisnalar kaideyi bozmaz hem whatsapda diye sormuşsun burada değil😊. Yorumla DerinKuyu +1 yıl Peki öyle olsun. :) Yorumla
İmparatoriçe Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 528 cevap paylaştı. Pek whatsap kullanmıyorum. Ama illaki olmuştur :)) 1 0 Yorumla
TaşPrenses Takip Et Master Yaş: 32 , eic 44% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 564 cevap paylaştı. Hahaha :D 0 3 Yorumla DerinKuyu +1 yıl Sende karşılaştın mı böyle bir durumla :D Yorumla TaşPrenses +1 yıl Bazen hatta arkdaşlarım dalga geçti. :DMesela soracağım yerine dıraracağım yazmışımO da dır diye cevap veriyor :D :D Yorumla DerinKuyu +1 yıl :D. Yorumla
En İyi Cevaplar