Bazen oyun oynuyor ben de onu izliyorum oyunu o kadar abartıyor ki oyunda ölse birden kiziyo sinirleniyo ya alttarafi oyun dedim neden bu kadar abartıyorsun sen anlamazsın diyo oyun oynayınca adam sinir krizleri geçiriyo bana bağırdı bugün anlamazsın sen saçma sapan konuşma diye bende tamam dedim çünkü çok kırıldım ve hemen içeri geldim odaya şimdi hala yanıma gelmiyor bu kadar mı önemli bu oyun? Sinirlenince genelde yanıma gelmez ondan yapıyor sanırım ama sizce onu nasıl sakinlestirebilirim? Ve nasıl oyundan vazgecirebilirim? Lütfen evli bir bayana yazdığınızı unutup saçma sapan ayıp cevaplar vermeyin. iyi geceler simdiden
Cevabın nedir?
+1 yıloyuna kızacak kadar bağımlı biri ise oyundan vazgeçemez
bilgisayar oyun oynayanlar oyunları çok ciddiye alır ve bilgisayar oyunu oynamayanlar bu ciddiyeti çok hafife alır bu da oyuncunun moralini bozar
ama çok aşırıya kaçmamak kaydı ile
pişman olacak bir şey yapmadan 2 kere düşünmek gereklidir
onun bilgisayar oyunlarına ortak olmaya çalış sinirlendiğinde bu sadece bir oyun degil de sen yaparsın gibi şeyler söyleyerek rahatlatmaya çalış bu sayede aranız düzelir
bu şuna da benzer insanlar bazı şeylere gönül verir mesela bir futbol takımına
o kişinin sevdiği tuttuğu takıma kötü söz söylersen o kişi alınır ve küser
böyle bir şey işte onun yanında ol tıpkı bir çocuk gibi
bu tarz insanlar bu davranıştan anlar02 Yorumla
Soran+1 yılGaliba ben bu sadece bir oyun diye kızdım o da alındı ve öyle söyledi
- +1 yıl
onun değer verdiğine sen de değer verirsen aranız düzelir
kısacası bu
En İyi Cevaplar
Bu psikoloji şöyle bir şey. Oyunda aslında önemli olan oyunun kendisi değildir. Önemli olan karşındaki insanla arandaki rekabettir. Yani "Challenge" dediğimiz şey. Daha basit bir şekilde anlatırsam eşin oyun oynarken aynı başkasıyla kavga edermiş gibi hisseder kendisini. Eğer dayak yerse de haliyle sinirlenir.
04 Yorumla
Soran+1 yılSanırım ben pek anlayamıyorum ama o da öyle söylüyor
- +1 yıl
Evet çünkü kadınlar genelde kavgayı mantıksız bulur. Onu mantıksız buldukları için de oyunda böyle tepkiler vermeyi mantıksız bulur. Olması gereken şey eşinin o oyundan sıkılmasını beklemek. Eğer elinden oyuncağını alırsan sinirlenir. Böyle bir şey yapma. Rakibine sinirlenmesini kafaya takma o sinir tamamen geçici 10 dakika sonra hepsini unutur.
Soran+1 yılBazen diyorum eşyalarını silicem senin çok kızarım diyo
+1 yılhangi oyunu oynuyor çünki bazı erkeklerin minecraft veya gta 5 oynadıkları normaldir çünki o oyunlar veya ona benzer oyunlar bağımlılık yapar sizin için cevabımda:
Onu bırakıp annenizin yanına gidin ve onu birkaç günlüğüne onu yanlız bırakın
ya da başka bir seçenek daha var:
Erkekler odun olduğu için başlarına odun ile vurursanız daha iyi olur nasılsa aynı ruh oküzleri :D00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo oyunu sende ögren beraber oynayın onun hoşuna giden bir hobide buluşmuş olursunuz bişeyler paylaşmak daha farklı hissettirir, yenilince sende aynısını ona yaparsın ödeşirsin :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle yapıyorum birz oynamaya başladım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
45Cevap
+1 yılMerhaba ablacım öncelikle. Genç biri olarak size şunları söyleyebilirim;
Eşiniz hele ki online bir oyun oynuyorsa kesinlikle onu rahatsız etmeyin. Diğer abilerimin dediği gibi siz de başka bir uğraş bulun. Eşiniz oyununu bitirince sizin yanınıza gelip sizle ilgilenecektir. Oynadığı oyunun sonucu iyi ya da kötü fark etmez oyun bitince kafa da fazla bir etki bırakmaz.00 YorumlaBöyle durumlarda eşinle empati kurmaya çalışmalısın. Eğer eşin böyle bir durumda sinirli ise sende ona karşıt olursan çok ters tepkiler verebilir. Sana tavsiyem oyun oynarken ona eşlik et. Birini katlettiği zaman destekle öldüğü zaman teselli et. Oyuna ilgin varmış gibi göster. Böylelikle daha iyi anlaşacağınızı düşünüyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılSinirlendiği zaman ne yapmalıyım hiç bilmiyorum normal mi bu durum erkeklerin oyuna sinirlenmesi
- +1 yıl
Sinirlendiği zaman sessizliğini koru. Erkekler sinirlendiği zaman dışarıdan gelecek olan mesajlara sağlıklı cevap veremezler. Bazen iyilikle söylesen bile tehdit algılayabilirler. Bu yüzden sinirlendiğinde fazla etrafında görünme. Eğer bağırıyorsa sana sessizliğini koru. Daha sonra yanına gelip senin gönlünü almaya çalışacaktır.
Soran+1 yılZaten hep öyle oluyor ama ben de kırılınca hemen dönüp uyuyorum sinirimden beni kırdığı için ona çok kızıyorum acaba hata mı bu
Bazı erkekler cidden kafayı yemiş ya oyunu böylesine büyütüp önem verip bir de eşini kırıyor öküz gibi gönlünü de almıyor. Oyundaki karakterler toplasın arkasını, pişirsin yemeğini, gece koynuna onları alsın. Mal herif.
19 Yorumla
Soran+1 yılValla ben de öyle söylüyorum sinirleniyorum artık cidden yok takmışlar bir oyundur gidiyo
Soran+1 yılGeliyo özür diliyo sonra benden ben sinirlenince bu sefer
- +1 yıl
Kıcı kırık dediğin oyun sayesinde araba sahibi oldum ben.
- +1 yıl
@YunanTanrısı Bir oyun yüzünden araba kazandın ama kalp kırdın diyelim? Hoş bir şey mi kalp kırmayı haklı mı gösteriyor?
- +1 yıl
Evliyse eşini düşünüp ses etmemeli ama.
Kalp kırmaksa gerekmediği sürece yapılmamalı - +1 yıl
- +1 yıl
Sert miyiz biraz?
Boşuna demiyorlar :) erkek ve kız arasında yaş farkı olmali , olgunlaşma geç oluyor :) kusura bakma ama yapacak bisey yok :) oyundan uzak tut ya da eve gelince telden uzak kalsın , ya da bir krese yazdır oyun çağı çocukları için birebir.. Evli insan neden oyun oynar eşi dururken
00 Yorumla
+1 yılOyun zev ayrıdır oyun oynayanla tartışmam çünki onu biliyorum ben , marka vermeyim reklam olmasın az laptop kırmadım klavye vs laptop çok kırdım , oyunu bilmeyen anlayamaz izlemeyle oynamak ikisinden çok farklı izlemek insanın kolayıma gelir ama onun başına oturduğunda bak bakalım göründüğü gibimi.
00 YorumlaBir hobi edin. Oyun, film, dizi. Oyun oynadığı vakitlerde sende hobinle uğraş. Asker gibi adamı bekleme. Oyunu bitince yanına gelecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum ama bu sefer de sesleniyo hiç sesin çıkmıyo napiyosun orda diyo
Eger esiniz cs go oynuyorsa aklini celin size doner eger dota oynuyorsa biraz ugrastirir %50 sansiniz vardir ama eger lol oynuyorsa o bir bordo berelidir yarin mahkemeye gidin bari bosanma davasini siz acinn 😀😀 (saka saka )
06 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha "D çok şükür ikisini de oynamıyormus
Soran+1 yılKnight mis ismi öyle okudum
Soran+1 yılSinirlenince ben üzülüyorum bir oyuna
+1 yılHatunla oynamak varken bilgisayarla oynamak niye
Shhshsj
Bende oyun severim bagımlıydim lakin böyle dangalaklik yapmam.06 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman oynamıyor tabi ilgilidir ama ben de sinir oluyorum bu oyun muhabbetine. acaba oyundaki eşyalarını mi silsem?
- +1 yıl
Sakın öyle bişi yapma daha beter edersinOyunda iken karışma hiç bişi deme adam öyle stres atiyo küfur falan kîzsin cagirsin ama bisi deme
Siz kadınlar birazda bizi anlasalar ya
Iş güc bide evli faZla alternatifi kalmıyor.
Eger ki bagımlıysa bunu oturup konusmak lazim
Bak onu savunmuyorum ben sadece gözlemciyim
Ama oyun başında iken konuşma.
Ciddi ciddi yan yana oturun bir cay kur vs bisi koy
Önüne tatli tatli konuşun.
Soran+1 yılOyununa pek karışmıyorum bu sefer de sesin çıkmıyo diyo bana erkekleri anlamıyorum bazen cidden kaç yıl oldu çözemedim adamı
- +1 yıl
Laf olsun diye sòyluyor onu...=(
Soran+1 yılAma cidden gidiyim istiyo ; (
- +1 yıl
Nereye gitmeni istiyo anlamadim
Oyun oynarken kızmayan var mı?
1.bp.blogspot.com/.../QZiyzXF.gif00 YorumlaNeden kadınlar biraz anlayış göstermek yerine yargılamayı seçiyor? Biraz düşünceli ol, yanında otur, ona moral ver, hatta beraber oynayın eğlenin. Sonra mutlu bir sekilde yatağa gideceksiniz buna inan.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlayış gösteriyorum ama kırılınca da kalkıp içeri gidiyorm o da benden özür diliyor ama şimdi dilemedi içerde sınırlı sınırlı oturuyor
+1 yılÇocukça ve cahilce... Bağımlı insanı sevmem ben, birşeye bağımlı ise bir birey hep zararla sonuçlanır bu; nettir...
00 Yorumla
+1 yılehhh..
oyun oynarken biraz gergin olan abiler var maalesef..
bu durumda
bırak oynasın oyunu ya karışma o dönemler:)00 Yorumla
+1 yılTehlikeli bence amac tek oyun olmayabilir hersey sende bitiyor burada ilgisini cek oyun oynamasina firsat verme
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tek oyun olmayabilir canım
- +1 yıl
Bosver soran kardes bunun ici fesat..
Soran+1 yıl@YunanTanrısı YOK İLLA FİTNE SOKUCAKLAR BİRİSİ DE YAZMIŞ BOŞAN. HAYATI COCUK OYUNCAĞI SANIYOR BUNLAR
%100 Şu 3 oyundan biri DotA, CS:GO, LoL.3 ünüde oynuyorum sinir krizine sokuyor beni
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle yapıyorsunuz kendinize boş yere sinir ya
- +1 yıl
Ya oyun nasıl birşey bir anlatırmısın kesin bu 3ünden biri çünkü azıcık bahset anlarım. Ama kırdığım mause sayısı ve dolap sayısı çoktur. Çünkü bayağı sinir ediyorlar. O oyun normalde öyle değil cidden bak. Türk serverinde oynuyor demekki Türk serverinde allaha peygambere karısına kızına herkese sövüyorlar. ona sinirleniyordur adam.
Soran+1 yılİsmi knight ve evet hep. kufurler var benimkine de ezik mezik bişeyler yazılıyor orda
- +1 yıl
Oo knightta böyle sinir anca cz de olur yenge. Enişte bayağı kaptırmış o oyun benim 6 senemi çaldı eniştenin sinirlenmesi normal :) Bu oyuna arabasını satıp para yatıran insanlar bile gördüm :D adam haklı yenge. Enişte setleri dizmeden cz ye giderse olacağı bu :D Ona şunu de direk senle ilgilenicek ciddiyim bak.''Aşkım neden setleri dizmeden cz ye gidiyorsun'' bunu bana karım dese ayaklarını yıkar suyunu içerim yemin ediyorumki :D
Soran+1 yılo ne demek kardeşim. D
Soran+1 yılSöyledim bayağı güldü galiba yanlış okudum :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli değilim ama ben de öyleyim. Hiç bir hoş durum değil bu. Bu durumu şimdi konuşmayın sakin ve yalnız olduğunuz bir zamanda kırcı olmadan bu durumu anlatabilirsin? Çünkü hemen savunmaya geçebilir. Bu durum çözüm değil çözümsüzlük getirir.
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz de oyuna sinirleniyor musunuz
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlarımla oynarken hataları yüzünden onlara kızıyorum :D
- 06 Yorumla
Soran+1 yılYok ya bu kadar da değil; (
- +1 yıl
ya bende oyun oynuyorum. hani o kadar sinirlenmiyorum ama böyle orada yaşıyorum sanki. ama bende şöyledir haftanın bir günü arkadaşlar ile oyunda toplanırız oynarız. sende öyle söyle bir gün belirleyin ya da saat o onun oyun saati olsun :D biraz çocuk gibi oldu ama yapacak bir şey yok:D
Soran+1 yılHahaha biraz çocuk gibisiniz zaten ya bazı zamanlar :D zaten öyle haftada 1 gün yaparız diyorum ozamanlar giriyor
Soran+1 yılKahve filan yapıyorum ona sonra gidiyorum telefonda bişeylere bakıyorum gel napiyosun orda susuyorsun diyo bu sefer de hiç anlamıyorum
+1 yılErkekler her zaman çocuk gibidir. Aldırma... Tepkisi yanlış tabiki ama sen fazla üstüne gitmemeye çalış.
04 Yorumla
SoranÜstüne gitmiyorum zaten sinirli biri ama ben de kırılıyorum sanki oyun benden daha mı değerli
- +1 yıl
Ya tabiki değil senin kendini oyunla kıyaslaman hata. Ama nasıl desem çoğu erkek çocukluğunu pek yaşamamıştır. Kimisi imkansızlıktan kimisi sorumluluk aldığı için. O yüzden erkekler evlensede yaşlansada her zaman biraz çocuksu kalırlar.
Soran+1 yılBiraz öyle biri bunun etkisi olur mu?
- +1 yıl
Kötü bir etkisi olmaz sadece öyle zamanlarda rahat bırak yeter :)
Ayni brn. Birlikte oynayin birbirinizi dovun ablacim ben oyundayken mouse kiriyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılValla hangi oyunu oynuyorsun
+1 yılSende onla beraber oyna, merak et sor biraz merak edersen onunla beraber oynarsiniz ne guzel, iste ahlakli cevap verdim bak
08 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum ama bazen de sinirleniyor benim de keyfim kaçıyor
- +1 yıl
Hangi oyunu oynuyor kantir mi
Soran+1 yılHayir :
- +1 yıl
Elleme. oynasin bende oynuyom kari gelse tam vuruldugumda bana birak sunu dese bende kizarim ona,. sende o oyun oynarrken dizi izle
Soran+1 yılAhahaha ya yapıyorum bu sefer de yanına cagiriyo
- +1 yıl
Eniste kafayi kirmis yenge sende oo oyun oynarken cilve yap gene oynuyorsa salla gitsin
Soran+1 yılyok o zaman oynamıyor :S
- +1 yıl
O zaman o isi oyun oynadigi zaman yapin oyunun basina oturdumu sende kadinligini konustur
+1 yılbu da bir bağımlılık nasıl her gün mesaiye gidersiniz onu da öyle görüyor kendine bir nevi iş sonrası sosyal aktivite gibi =) ben bıraktım şükür kurtuldum. ))
04 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 1 giriyor evlenmeden önce bayağı oynardı
- +1 yıl
zamanla onu da bırakır, zamanla soğur o da benim gibi
Soran+1 yılNasıl sogudunuz
- +1 yıl
hiç bir şey de yapmadım hani baktım işimin yoğunluğuydu arada nöbetletlerimin olduğu günlerdi derken bir bakmışım ki oyunu bırakmışım
Eşine oyununu oynamasını ama bu yüzden de sana olan ilgisini ihmal etmemesini güzel bir dille anlat. Seni mutlaka anlayacak ve hak verecektir.
00 Yorumla
+1 yılUlan bu oyun sayesinde arkadaşım 2006 model ford focus aldı halâ da kullanıyor aracı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılaşağıda biri de araba almış o mu arkadaşın:D
- +1 yıl
Sorunun linkini attım biraz gülsün diye ama uyumuş :D
+1 yılOynamasina ses etme sen de oynamaya basla bu onu mutlu eder bence.:)
10 Yorumla
+1 yılakşama kadar olan stresini atyodur elleme oynasın kız:D
02 Yorumla
Soran+1 yılHaftada bir aciyo zaten açabilir miyim diyo ama bakıyorum bnmki orda başka aleme dalıyo :D
- +1 yıl
oynasın be onu mutlu ediyodur sıkılmaz boşver izin verirver :D
+1 yılOyun oynadigi zaman ses etme uzak dur. Bazi insanlar boyle yapacak bir sey yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama bu sefer de kendi çağırıyor
- +1 yıl
Neden analamadim. Hem sen anlamazsin diyor hemde cagiriyor mu
oyun oyun oyun candır ya bence sende onla birlikte oynamalısın aşkınızı ikiye katlarsınız :D :D
04 Yorumla
Soran+1 yılOynuyoruz da sinirlenmese benim de keyfim kaçmasa
Soran+1 yılKnight
- +1 yıl
knight online vay be :) ablacım once bir char acman lazım oyunda 0 dan canavarları kesiyorsun bir adamın var ona Level (seviye) atladıkca elbise ve bıcak, kılıc giydiriyorsun. bir sehir var silahcı - giysici - yüzükcü gibi ticaretciler var oyunda onların yanına gidiyorsun şehrin icinde onlardan alıyorsun giysilerini :) strateji oyunu basit oyundur ablacım kavramaya çalış cabuk alışırsın kaptırırsın kendini.
Bence sende oyuna kendini kaptır eşinle beraber, sende sinirlen.. Ancak aynı şeyi sende ondan iste, mesela senin severek yaptığın birşeyde o da sana destek olsun..
00 Yorumlaoyunun adı ney? bu oyuna her gün mü takılı kalıyo senin eleman?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir haftada 1 kez izin veriyorum
Soran+1 yılYani :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmek demek insanları ele geçirmek değil , eğer herşeyi senin istediğin gibi yaparsa artık o sen olursun ondan geriye bişey kalmaz saygı duyman gerekiyor, ayrıca kızlarda mücadele geni olmadığı için anlamaz maçı, yarışı oyunu vs.
00 Yorumlao adam bencil sadece kendi egosunu tatmin ediyor çok salakça bir davranış
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden etsin ki anlamadım egoyla alakası ne
Sende oyna beraber oynayın bak nasıl mutlu olursunuz eşini çok boğma
04 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte oynuyoruz yanında duruyorum ama işte o an sinirlenince ben de kırılıyorum
Soran+1 yılKnight
sen bekle aksama kadar bekci gibi kocam gelecek guzel vakit gecirecegiz diye o essek oyun oynasin senin yerinde olaam oyun aletini alir denize atarim
02 Yorumla
Soran+1 yılHep yapmıyor ya zaten izin alıyor açmadan önce
+1 yıloyun oynarken bulaşmamak en iyisi sanırım :) bende eşime kızıyorum bıt bıtlayınca :)))
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı, aynısını banada yapınca bende deliriyorum. Oyun oynarken ilişmeyin abi, bir zahmet...
00 YorumlaNasıl erkeklerle evleniyorsunuz yaa çek şimdi hatalarının saçmalığını oyun oynayan manyak biri ve evli hahahahhah 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla sende öğren :) onun karakterinden daha güçlü bir karakter kas kendine. Nasi bu kadar güçlendin derse ezmeler anlamaz de. Oyunda surekli onu kes
01 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum ki adam öyle ustalasmiski 9 10 yıldır oynuyormuş bu oyunu evlenmeden önce bayağı girerdi şimdi azaldı çok şükür
+1 yılOyunun ismi ne lolmu :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır
- İnternet & Teknoloji konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılsenle değil de oyunla evlenmiş bence hıaa :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman oynamıyor haftada bir filan açıp bakıyoruz birlikte
boşver takılsın işte gözü dışarda olmaz :)
12 Yorumla
Soran+1 yılYok allaha şükür öyle biri değil ama sinirlenince ben de üzülüyorum bosyere sinirlenmesin diye
+1 yılEminim yumurcak tv de izliyordur o
01 Yorumla
Soran+1 yılİzlemiyor
İnternet & Teknoloji konusunda 592 cevap paylaştı. adam sana karışam demiş neden karışıyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılKarışma demedi de sen anlamazsın diyo bana
Kimle oynuyor o oyunu ben anlamadım çoçuğunuzla mı
08 Yorumla
Soran+1 yılYok biz ikimiz oynuyoruz çocuğumuz yok bilgisayar oyunu
Hangi oyun hemen yardimcinolayim
00 YorumlaBiz erkekler bazen çocuk gibi olabiliyoruz.
00 Yorumlaadam haklı karışma bende acayip sinirleniyorum
00 Yorumla
+1 yılLOL mağduru musun sende :(
00 YorumlaKonsol oyunumu
01 Yorumla
Soran+1 yılBilgisayar oyunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilgisayarı kır.
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kırayım
Cevap sahibi+1 yılVur bir şeyle. Çekiçle. Ama uyar önce zaten senden değerliyse bilgisayarı bu evlilik sıkıntılı.
Cevap sahibi+1 yıl@whrsymoto arkadaşın dediği daha mantıklı kafasına geçir.
Soran+1 yılAhahaa öldüreyim mi yahu :(
Cevap sahibi+1 yılÖldürme ama senin bir insan olduğunu daha doğrusu eşi olduğunu ve herşeyden önemli olduğunu hatırlat.
+1 yıloyun nedir?
06 Yorumla
Soran+1 yılİsmi mi?
- +1 yıl
evet, herneyse bu adam senle evlenemden öncede oynuyodu muhtemelen ve şu an oynadığından çok daha fazla süre oynuyodu. yani haftada 1 e indirmesine şükret ben şu an oynadıgım oyunu evlenince de oynucam muhtemelen hemde haftada bir kaç defa çoğu erkek böyledir
Soran+1 yılEvet evlenmeden önce her gün oynuyordu ben önceden söyledim evlenince azalttı
- +1 yıl
azaltması gayet iyi işte, ondan bırakmasını istersen ona haksızlık edersin. oyunun adıneydi merak ettim
Soran+1 yılKnight mis
- +1 yıl
oha knight oynayan kaldı mı hala enteresan
+1 yılAnlamazsın sen.
06 Yorumla
Soran+1 yılSizde mi oynuyorsunuz
- +1 yıl
Evet hergün.
Soran+1 yılİsmi ne ve sizde sinirleniyo musunuz?
- +1 yıl
Fifa. Hayır kendimi kaybedecek kadar sinirlenmiyorum.
Soran+1 yılO da kendini kaybetmiyor da işte sen anlamazsın filan diyo bana
- +1 yıl
Adam haklı.
Yasi kac esinin?
00 Yorumlahangi oyun?
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe oyunu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl şimdiden.
111 Yorumla
SoranEvliyim?
Cevap sahibi+1 yılFarkındayım o yüzden ayrıl diyorum.
Soran+1 yılOyun için ayrılamam
Cevap sahibi+1 yılHa illa ayrılmak için psikolojik şiddeti arttırsın diyorsunuz fiziksele de dönüşür mutluyum dersiniz.
Soran+1 yılEvliliği çocuk oyuncağı mi sanıyorsun? Yoksa feminist havası mi atıyorsun bana burda? Ne fiziksel şiddetinden bahsediyorsun. Öyle bir adam olsa zaten cirpinmam sağol görüşün için yine de.
Cevap sahibi+1 yılhavamı atsam kum tanesi gibi dağılırdın şeker sen ne anlarsın kes sus desem onu anlarsın bak :D
Soran+1 yılYaşını 15 olarak değiştir ya da yaşına uygun davran ablası
Yakışmıyor böyle şeyler susmayı kesmeyi senden öğrenecek değilim :D ama susturmak dersen onu iyi bilirim :D
Cevap sahibi+1 yılsusmaktan susturmaya fırsatın kalmamış adam bezmiş oyuna sarmış :D pöff koftiden insanlar koftiden sözler falan filan
Soran+1 yılHaftada 1 oynuyor dedim ve benden izin alıyor onda da. kiskanclik bitarafina vurdu heralde okuyamıyorsun. adam bezmişmiş. Merak etme seni alan biri de çıkar :D kıyamam
Cevap sahibi+1 yılmal olanı alan biri çıkar görmüş olduk :D sezon sonu indirimdeki ürünler gibi çabuk gideceğime chanel gibi vitrinde beklerim ;) unutmadan adam bezmiş :D
Soran+1 yılhı hı kesin bezmiştir kocamı benden iyi bilicek şaşkoloza bak sen :D chanel miş bastım kahkahayı pazarda don tezgahı olmasın o kız :D
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam