pc bugün yeni sürüm falan yükledi sonra bir baktım iki tane benim için önemli olan dosyamı silmiş. nasıl kurtabilirim. oyunlarımı değil de sadece müzik ve resimlerimi silmiş. yardım edin Allah için dua edecem..
recuva yükledim ama şu resimdeki gibi çıkıyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin
programlar ugraşırsan işin içinden çıkamazsınız. Live windows 7 internetten indirip flasa bootlayın. açılışı usbye verdikten snra sistem açılır. daha sonra masaüstünde arama programı var üzerine kurulan işletim sistemindeki tüm dosyalarınız menü şeklinde görünür ve dileğinizi kurtarabilirsiniz.
benim artık sinirden kafam iyice karıştı beni de biraz aşıyor bu. bildiğim şekilde denedim olmadı.. nereye götürsem kime yaptırabilirim peki kim yapabilir. biliyor musunuz. bilgisayar masaüstü
konyada bilemiceğim ama teknik bilgin hiç yok. eğer bilgisayarına teamviever kurarsan kullanıcı adın şifreni mesaj olarak bana gönderirsen daha etkin yardımcı olabilirim
Bir halttan anladığın yok bana mı ahkam kesiyorsun. Ne silebilir ki senin özel dosyalarını virüsten başta ! Recuva ayarlarında filtre kısmında senin dosyanın uzantısıyla alakalı bir sorun. O dosyaları bulsan da silinecek.
En İyi Cevaplar