Steamden anlayan var mI? İndirdiğim şeyi tekrar indiriyor?

İndirmenin sonunda netle ilgili bir sıkıntı oldu 10.4 gb indirmiştim şimde %0 da ve 10.4 gb indir diyor. steam oyunlarının olduğu klasörde oyun var görünüyor 20.9gb olarak ancak steamddan yerel dosyaları kontrol et dediğimde sanrım onları değil yeni indirmeye başladığı dosyaları kontrol ediyor çünkü iki saniyede işlem tamam eksik yok diyor. Ne yapmam laım
Güncellemeler
+1 yıl
Sorunum çözüldü. Böyle bir sorun yaşarsanız:
Öncelikle indirme sıfırdan tekrar başlamışsa indirmeyi durdurun ve steam'den çıkış yapın.
Eskiden indirdiği ancak şimdi bulamadığı indirilmiş dosyaları masaüstünde bir yere kopyalayın dursun. (dosyanız downloading'de ya da common'da olabilir.)
Her uygulamanın bir id'si var 218320 gibi, sizin uygulamanızınkini bulun. (downloading'de İD ile kaydolmuştur oradan ya da steamapps'de acf dosyasının adında bulabilirsiniz, acf'yi not defteriyle açarak ne..
Güncellemeler
+1 yıl
olduğuna bakabilirsiniz.)

Steamapps'deki acf dosyanızdan uygulamanın tam adını öğrenin bir yere yazin.

Steam'in en üst klasörüne gidin ve sağ üstteki arama yerine İD numarasını yazarak aratın., bulduklarınızı silin. (Özellikle bulmanız gerekenler downloading'deki id'li klasörünüz ve steamapps'deki acf dosyanız, onları sildiginize emin olun. Ben belki gerek olur diye silin yazdığım her seyi masaüstüne taşıdım öyle de olur.

Güvenceye aldığımız eski indirilmiş dosyalarınızı şimdi..
Steamden anlayan var mI? İndirdiğim şeyi tekrar indiriyor?