Gamer Steam'den aldığım oyunu iade edebilir miyim? alexa22 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ettim teşekkürler :))))) Steam'den aldığım oyunu iade edebilir miyim? Cevapla Oyun Soruları İade Soruları Steam Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aldıktan sonra 14 günü geçmemesi gerek eğer yeni aldıysan iade edebilirsin 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. 2 saat süreyi doldurmadıysan iade edebilirsiniz 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Edebilirsin tabi ki de ama 14 günü geçmemesi gerek 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aldıktan itibaren 14 gün geçmediyse 2 saat den fazla oyunu oynamadıysan evet, edebiliyorsun.Ki etmişsin zaten, tebrikler. :D 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 486 cevap paylaştı. 14 Gün ya da 2 Saat'i geçmeyen oyun süresi ile evet.Ama ben 3-4 saatlik de oyunu iade ettim. Steam saat konusunda biraz insiyatif gösteriyor. 0 0 Yorumla
Soylu_Orgun Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet aldığın günden itibaren 14 gün içerisinde ve en önemlisi 6 saatten fazla oynamak şartıyla iadeyi kabul ediyorlar 0 2 Yorumla alexa22 +1 yıl 2 saatmiş Yorumla Soylu_Orgun +1 yıl Yanlış hatırlamışım🫣 Yorumla
meryem0990 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Evet ama belirli bir oyun süresinden daha az oynamış olmanız gerek ekstra da hafta sınırı var 2/2.5 hafta geçtiyse aldığınız tarihten geçemiyo 0 4 Yorumla alexa22 +1 yıl 20 dk oynadım Yorumla alexa22 +1 yıl 1 hafta oldu Yorumla meryem0990 +1 yıl En sol üstte Yardım varya ona tıklayıp Steam Destek gir ordan oyunu seç gerisini halledersin Yorumla alexa22 +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Gamer konusunda 365 cevap paylaştı. 14 gün içinde max 2 saat süreyi geçmezsen evet 0 0 Yorumla
e-Şempanze Takip Et Xper 1 Yaş: 110 +1 yıl İki saatin altında oynanış süren varsa ve oyunu almanın üzerinden iki hafta geçmediyse evet, iade edebilirsin. 0 1 Yorumla alexa22 +1 yıl nasıl peki nereden edicem bulamıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aldıktan sonra 14 günü geçmemesi gerek eğer yeni aldıysan iade edebilirsin
2 saat süreyi doldurmadıysan iade edebilirsiniz
Edebilirsin tabi ki de ama 14 günü geçmemesi gerek
Aldıktan itibaren 14 gün geçmediyse
2 saat den fazla oyunu oynamadıysan evet, edebiliyorsun.
Ki etmişsin zaten, tebrikler. :D
14 Gün ya da 2 Saat'i geçmeyen oyun süresi ile evet.
Ama ben 3-4 saatlik de oyunu iade ettim. Steam saat konusunda biraz insiyatif gösteriyor.
Evet aldığın günden itibaren 14 gün içerisinde ve en önemlisi 6 saatten fazla oynamak şartıyla iadeyi kabul ediyorlar
2 saatmiş
Yanlış hatırlamışım🫣
Evet ama belirli bir oyun süresinden daha az oynamış olmanız gerek ekstra da hafta sınırı var 2/2.5 hafta geçtiyse aldığınız tarihten geçemiyo
20 dk oynadım
1 hafta oldu
En sol üstte Yardım varya ona tıklayıp Steam Destek gir ordan oyunu seç gerisini halledersin
teşekkür ederim
14 gün içinde max 2 saat süreyi geçmezsen evet
İki saatin altında oynanış süren varsa ve oyunu almanın üzerinden iki hafta geçmediyse evet, iade edebilirsin.
nasıl peki nereden edicem bulamıyorum
2 saat içinde etmen lazım
Steam ne
Edebilirsin
Evvet 1 ay icinde