Resimdeki benim kulaklığım. Ne yapsam ne etsem bir türlü ses gelmiyor. Daha bir aydır kullanıyorum eski de değil. Dün müzik dinliyordum. Birden bire ses gelmeyi bıraktı. Baktım kulaklık calismiyor. Başka telefonda da denedim. Yine ses gelmedi. Yani benim telefonum da sorun yok. Kulaklığımda sorun var galiba. Ne yapabilirim çalışması için? Lütfen yardımcı olun.
Telefonun kulaklık jack'i bozulmuştur belki diyecektim, bozuk değil demişsin :) O zaman kulaklığın kabloları felan hasar görmüş olabilir var yapan yerler verirsin bir 10 lira yaptırırsın nolcak :)
Eger kulakliginin birinden ses gelmiyosa kulagindaki pislikler icine dolmustur ondan olur, yok ayni anda ikisi de kesildiyse sorun kablosundadir mutlaka kopuk vardir
yani mesela yatakta ya da otururken katlanıyor ya ondan bahsettim ya da bazıları mesela sıfır aldığın zaman böyle kablo sarılmış oluyorya o şekil zarar vermişsin değiştirmen lazım
kopuk bı yerı varsa ac koptugu yerler bırbırıne bagla kıvırarak baglayabılırsın bagladıktan sonra cakmakla atesın ucuna gelecek sekılde kaynet ınce tel erır kaynar eger yapmazsan telde yalıtkan vardır yıne ses gelmez
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
10 liralık kulaklıktır muhtemelen. Bozulması normal
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben o kulaklığı dünyanın parasini verdim. 10 tl değil emin ol.
Dünyanın parasını verdiysen ya çok zenginsin de parayı harcayacak yer bulamıyorsun ya da safsın. Ayrıca dünyanın parası ile alınan kulaklığın garantisi olmalı. Gönder garantiye o zaman
En İyi Cevaplar