Arkadaşlar tabletten google klavye silindi , sesli arama da yapmıyor. Tekrar nasıl indirebileceğim konusunda bir fikri olan var mi?
Yazı yazamıyoruz.
Yazı yazamıyoruz.
Google playe gir oradan uygulamalara oradan verimlilik oradan ise SwiftKeyi yükle sonra başks klavye ararsın beğenmez isen. Önce bir klavyen olsun.
Yani sonradan google klavye diye aratırsın çıkar
Bilgisayarınız var mı?
Var
Biraz uzun olacak ama anlatıyorum. İlk önce tabletten bazı izinleri almak gerekiyor. Bunun için Ayarlar > Hakkında bölümüne gelin, Derleme Numarası'na 7 kere basın. Bir kere geri gelin, Geliştirici Seçenekleri'ni göreceksiniz, oraya girin. USB Hata Ayıklaması'nı aktif edin. Tableti bilgisayara bağlayınca tablet sizden izin isteyecek, onu onaylayın.
Şimdi, size verdiğim linkte winrarlı bir klasör var, onu indirin. İndirdikten sonra winrardan çıkarın. Klasöre girip boş bir yere shift + mouse sağ tuş tıklayın, "Komut penceresini burada aç." yazması lazım, ona basın. Açılan komut penceresine "adb devices" yazın, eğer bilgisayar tableti görüyorsa seri numarası gibi bir şeyler yazması gerekiyor. Örneğin "05efa6b4004531.. device" gibi bir şey yazması lazım. Eğer yazıyorsa şunu yazın "adb install Google. apk" işlem başarıyla biterse Success yazacaktır.
Biliyorum, uzun bir işlem fakat format atmadan halletmenin tek yolu bu.
... mega.co.nz/
Bununla ugasmatansa formatlarim daha iyi :)
Ama yinede tesekkurler tavsiye için
sistem geri yükleme tarih yerine geri getirmek istediğinin ismini yaz gelir
Canim zaten sorun o klavye yok su an yazabilecegim herhangi bir tuş yok
bilgisayar klavyesi tak fabrika ayarlarına geri getir yap ya da sistem geri yükleme yap
Cevap
3Cevap
Swiftkey i yükle emin ol eski klavyeni aramayacaksın
Google playde Google klavye var o işini görür ;)
Evet tatlım ama google play'e google klavye yazmam için de tuş takımına ihtiyacim var..
Formatladim duzedi :) tesekkurler
kır at yenısını alırsın :D
Gönder parasını aliyim
Cok zekice :)
Sıfırla teli :D
Format at duzelir o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar