İnstagram hesabımı sildim ama hala gözüküyor yeni hesap açtım hala diğer hesaptan aratnca görünüyor takipler falan görünmüyor ve gönderi yok diyor ne zamana tam silinir hiç görünmez? Silinen instagram hesabı nasıl görünür?Instagram
Instagram hesabımı sildim ama hala gözüküyor, neden?
Instagram, 7'den 70'e sevilen bir uygulama. İnsanlar hayatlarından anları bu uygulamada paylaşmayı seviyor. Instagram da kullanıcılarını elinde tutmak için birbirinden farklı özellikler sunuyor. Ama yine de bazen hesaplarımızı kapatmak istiyoruz çeşitli nedenlerle. Bazı zaman çok vaktimizi aldığı için, bazı zamansa sadece sıkıldığımız için. İnstagram hesabımı kapattım ama hala görünüyor neden sorununa göz atalım.
İnstagram Hesabımı Sildim Ama Hala Gözüküyor, Neden?
Instagram hesap silme
Öncelikle silme işlemini doğru yaptın mı onu gözden geçirelim. Instagram hesabını silmek için;
Bir mobil tarayıcı veya bilgisayardan Hesabını Sil sayfasına git,
Hesap bilgilerini gir ve hesabına gir,
Hesabını neden siliyorsun? sorusunun yanındaki açılır menüden bir seçim yap,
Şifreni tekrar gir ve alttaki Hesabımı kalıcı olarak sil butonuna tıkla.
İşte böylece hesabının silinmesi için talep oluşturmuş olursun. Talep diyorum çünkü Instagram bu talebi aldıktan 30 gün sonra hesabın silinir. İnstagram hikayemi sildim ama hala gözüküyor serzenişine gelecek olursak. Instagram'ın yardım sayfasında şu ifade yer alıyor "Paylaştığınız her şeyin silinmesi, silme işleminin başlamasından itibaren 90 güne kadar sürebilir." bu açıklayıcı olmuştur sanırım. Hesabını nasıl silebilirsin aşağıdaki videoda da uygulamalı olarak anlatılmış:
İnstagram hesabımı dondurdum ama hala görünüyor, neden?
Instagram hesap dondurma
Instagram hesabını doğru olarak dondurduğundan emin olalım. Instagram hesabını dondurmak için;
Bir bilgisayardan instagram. com'a giriş yap,
Sağ üst köşedeki profil resmine ve Profil'e ve ardından Profili Düzenle'ye tıkla,
Ekranda aşağıya in, sağ alttaki Hesabımı geçici olarak kapat'a tıkla,
Hesabını neden kapatıyorsun? sorusunun yanındaki açılır menüden bir seçim yap ve şifreni tekrar gir,
Hesabı Geçici Olarak Kapat'a tıkla.
Bu adımları doğru olarak gerçekleştirdiğinde profilin, fotoğrafların, yorumların ve beğenmelerin, tekrar giriş yapana kadar gizlenir. Hala görünüyorsa işlemi doğru olarak gerçekleştirmemiş olabilirsin. Aşağıdaki videoda uygulamalı olarak hesap dondurma işlemi anlatılmış:
Peki silinen instagram hesabı nasıl görünür? 30 günlük süreç içerisinde hesap normal olarak görünür. 30-90 günlük süre sonrasında hesap aramalarda vs görünmez, profil görüntülenemez.
instagram.com/.../ kullanıcı adı sifreni girip sil hesabını daha da görünmez ayrıca instagramdan hesabını sildiysen gözükmez ayrıca 14 gün beklemene felan gerek yok
Sildiysen otomatikmen seni sayfadan cikis yaptirir site ve sayfayi yenile bidaha dene bende ole olmustu sayfayi yenileyip kullanici adimi yazdim olmustu bole bir profil yok falan diyor sildiginde bide tam silme yok artik eskisi gibi sanirim sadece dondurmak var ve iyi yapmissin instagrami silmekle de bravo gereksiz ve ego tatmininin dondugu yer bence
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sildim ama şey yazıyo kurallarımızı ihlal ettiğin için hesabını kapattık anlamadım bişey neyse görünmez inşallah
Silinmeyebilir bile instagramın bu iç işleri acayip saçmadır gizlilikte dahil. Birini engellesen bile onun profilini görebiliyosun o seni görüyor filan daha bunları halledememişken bu sorunu halledebilirler mi bilemem
Bende dondurdum ne kadar sinir bozucu ki profil resmim görünüyor takipçilerim takip edenler sayısı profilimdeki yazı görünüyor yalnızca hiç gönderi yok diyor bilseydim böyle olucağını resmimi kaldırıp yazımı silip öyle dondururdum
En İyi Cevaplar