arkadaşlar bir tane hp bilgisayar var 1900tlde teknosada gördüm tasarımı macbooku andırdı sanki bide dün nette gördüm macbook pro indirimde 2600tl yeni pc gerek bu benle aynı yaşta felç oldu resmen gerçekten yeniye ihtiyacım var hp olanı kesin alıcaktık ama kartı götürmemiştik bu yüzden erteledik macbooku görüncede dayanamadım bana yardım eder misiniz seçim konusunda?
Bence macbook hem indirimde hem güzel tavsiye ederim
2 Yıldır HP kullanıyorum. Hayatta almıcagım bı marka HP ve Casper' diyodum. Hp ' yi çok beğendim. Bana süpriz yapmışlar tam ben bilgisayar alıcakken - ailem süpriz yapıp bunu koydu karşıma. Ne süpriz ama :D Ama yanılmışım çok kaliteli bilgisayar. Sadece Isınma sorunu çok ileri düzeyde. Mesela çok üst düzey bir oyunu oynuyorum ilk bir saat problem yok. DAha sonra bir ısınıyo , bılgısayar 4 kat yavaşlıyo. Dınlendırmen gerekiyo. O yuzden macbook al geç uğraşma bence
13.3 inçlik bilgisayara 2.600 lira vermek :) HP almak zorunda da değilsin başka bilgisayar markaları da var Dell gibi. Ama benim sana önerim 2 hafta daha bekle, Windows 10'lu bilgisayarlar gelecek. Onlardan al.
2 side degil applenin tasarımsal açıdan güzel işler çıkıyor ama donanımsal açıdan çok kötü ve çok pahalı o fiyata süper ötesi leptop alırım sadece zengin havası ve haffifligi var zaten o donaıma göre hafif olması normal çünkü pek birşeyi yok
En İyi Cevaplar