Yazılım ve eğitim, Online kurs amaçlı bi laptop alacağım oyun pek oynamam ama harici iyi bi ekran kartı olması gerekiyor MacBook en ucuz MacBook 256 hafızalı bu benim için az sizce alınır mı
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
Yazılım için Macbook yerine windows işletim sistemi olan bi laptop tercih etmelisin yazıcağın yazılımların çoğu windows için olacağı için test ortamını oluşturman zahmetli ve zor olur
İnternet & Teknoloji konusunda 809 cevap paylaştı.
MacBook alıp almayacağınıza karar verirken, birkaç faktörü göz önünde bulundurmanız önemlidir:
Performans: Apple’ın M1, M2 ve en son M3 işlemcileri, genel performans, verimlilik ve pil ömründe büyük bir iyileşme sağlar. Bu işlemciler, MacBook’un genel performansını ve verimliliğini artırır. Fiyat: MacBook Air modelleri 256GB SSD ile başlar ve MacBook Pro modelleri minimum 512GB SSD sunar. Fiyat, seçtiğiniz model ve yapılandırmaya bağlı olarak değişir. Boyut ve Ekran: MacBook Air, daha hafif olduğu için sınıf veya iş yerine veya sadece yerel kahve dükkanına çoğu sabah MacBook’unuzu götürecekseniz, Pro modellerinden daha iyi bir seçimdir. Depolama: MacBook’lar, katı hal sürücüleri veya SSD’leri kullanır. Depolama alanı ihtiyaçlarınıza bağlı olarak değişir.
Sonuç olarak, MacBook’un sizin için doğru olup olmadığına karar vermek, kişisel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. İncelemeleri okuyarak ve belirli bir modelin sizin için en uygun olup olmadığını belirlemek için gereksinimlerinizi değerlendirmek önemlidir. İyi şanslar! 😊
windows al bence eğer bilgisayarına virüs sokmayacak kadar tecrübeli bir kullanıcıysan anti virüste almana gerek yok ama istersen antivirüste alıp kullanabilirsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En az mac air ve 16 ram al sonra 5 sene arkana bakma