Arkadaşlar telefonum Grand Neo nasıl kapatabilirim bilinmeyen numaralara?
Cevabın nedir?
Telefonunda ayarlara girip engelleme moduna bak, orada numaralardan sadece rehberdeki kişilere açacaksın, diğer gelen aramaları engelleyeceksin, seni sadece rehberinde kayıtlı olan kişiler arayabilecek, benim telefonum grand 2 ve beni sadece rehberde kayıtlı olanlar arayabiliyor, umarım yardımcı olabilmişimdir :)
71 Yorumla- Yeni 1 yıl
Bu sorundan dolayı bı çok kez tartışma yaşadım sayenizde tanınmayan numaralara hattı kapattım yardimci oldunuz teşekkür ederim 😊
En İyi Cevaplar
Hattından kapatırsın telefonda kapatmak diye bişe yok yapacağın hangi operatörse arat internetten mesela vodafone ise vodafone gizli numara kapatma yazarsan arama yerinden bulduğun kodu tuşlayıp kapatabilirsin
00 Yorumla
*253# canımcım :D :D
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Gizli numaralar için değil mi o
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
- +1 yıl
onun telefonla alakası yok, hattınla alakalı hattın ne söyle yardımcı oluyum operatörün ne
avea
vodafone
turkcell?04 Yorumla- Soran+1 yıl
Vodafone
- +1 yıl
Gizli numaradan gelen çağrıları engellemek için: GIZLI AC yazıp 7046'ya mesaj yollayabilirsiniz veya 7046 yı arayabilirsiniz
Gizli numaradan gelen çağrıları kabul etmek için: GIZLI KAPAT yazıp 7046'ya mesaj yollayabilirsiniz veya 7046'yı arayabilirsiniz - Soran+1 yıl
Ben bilinmeyen numaralar için dedim yani sadece rehberimdeki insanlar beni arasin
- +1 yıl
böyle bir uygulama yok, öyle bir şey yok yani, nerden bilebilir operatör senin rehberinde kimler kayıtlı ya da değil, seni gizli nodan arayamazlar sadece 1 ya da birden fazla numara engellemek istersen onu telefondan engelleyebilrisin ama
- +1 yıl
Ulan ben olurda bir bayan bir sapığım çıkar zorluk çekmesin diye kapatmıyorum :D
00 Yorumla Gizli numaralardan gelen çağrıları engellemek veya alabilmek için *253# yazarak arama yapmanız yeterli.
00 YorumlaOperatörünün müşteri temsilcisini arayarak gizli numaradan aranmaya kapatabilirsin.
00 Yorumlasabit aramalar diye bişey olabilir sectiğin numaralar arar varmıydı bilmem
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bu arama ayarlarina bir bak yok ordan olmazsa musteri hizmetlerini ara
00 Yorumla Operatörünün müsteri temsilcisiyle görüs
00 Yorumla- +1 yıl
*253# yaparsanız olur..
00 Yorumla Hat işlemlerinden halledersiz
00 Yorumla- +1 yıl
Müşteri hizmetleri halletsin sen uğraşma
00 Yorumla - +1 yıl
#253* ya da *253# dene bişey kaybetmezsin :D
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Gizli numaralar için demedim
- +1 yıl
Hee kayıtlı olmayanlar mı bende bir program var anti virüs ismi doctor web 170 tl dir de ayıptır söylemesi neyse işte onda var :D
hangi hatı kullanıyorsun
00 Yorumla- +1 yıl
Hangi operatör?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Vodafone
- +1 yıl
Googledan vodafone diye ara. Operator ile alakali bir durum o
*#253#
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
hattın ne
00 Yorumla
Devamını Gör(10)