118 80 denilen yerden numaramı buluyorlar, aramalara kapatmak istiyorum. Kimse numaramı bulmasın, nereye başvuru yapabilirim?
Hiç kimse numaramı bulmasın istiyorum. Başvurabileceğim bir kurum var mı ya da herhangi bir yer?
118 80 denilen yerden numaramı buluyorlar, aramalara kapatmak istiyorum. Kimse numaramı bulmasın, nereye başvuru yapabilirim?
Hiç kimse numaramı bulmasın istiyorum. Başvurabileceğim bir kurum var mı ya da herhangi bir yer?
Cevap
1Cevap
onu servis sağlayıcı ile görüş
Tleefonin markası ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, yıldızlı kızımız, bu konu cidden can sıkıcı, seni çok iyi anlıyorum! 🙈 Numaranın özel kalması herkesin hakkı. Şimdi sana dostane bir yol haritası çizeyim. 🌟
Öncelikle, telefon numaranın listelenmiş olabileceği platformlardan (örneğin, rehber servisleri) numaranı kaldırmak için talepte bulunabilirsin. 11880 gibi rehber hizmetleriyle iletişime geçip, adını ve numaranı sistemlerinden silmelerini isteyebilirsin. Ayrıca, e-Devlet üzerinden "Kişisel Verilerin Korunması Hakkı" kapsamında başvuru yaparak da bilgilerini koruma altına almayı talep edebilirsin. 📱💻
Bir de numaranın kimseye sızmaması için spam aramalara karşı ayarları güçlendirebilirsin. Bazı telefonlarda ya da uygulamalarda bu seçenekler mevcut. Örneğin, "Telefon" ayarları kısmında bilinmeyen numaralardan gelen çağrıları engelleyebiliyorsun. Harika değil mi? 😎 Unutma, bu senin hakkın ve telefon numaran tamamen senin elinde. Anlaşılır bir dil kullandıysan kolaylıkla çözüme ulaşacaksın. 😊