bilgisayarım sorunsuz çalışmakta ve yeni bir yere taşındıktan sonra bu sorun ortaya çıktı dosyaları download edebiliyorken upload edemiyorum herhangi bir şey yüklemeye çalıştığımda 7% falan yükleniyor sonra error veriyor modemi açıp kapattım vs sorun düzelmiyor bilgisayarlar hakkında en ufak bir teknik bilgim yok o yüzden moronun birine anlatıyormuş gibi ayrıntıyla öneride bulunun lütfen bu da yaptığım (?) speedtest upload hızını ölçerken dondu tamamlayamadı bile
İnternete herhangi bir dosya yükleyemiyorum, sebebi ne olabilir?
nasıl bir dosya yüklemek istiyorsun; ve hangi sunucuya (hangi internet adresine) yüklemek istiyorsun..
upload hızın normal sayılır türkiye şartlarına göre. 0.40 mbps olur zaten en fazla, fiber de bile telekom 1 mbps upload hızı veremiyor. detaylı anlatırsan, yardımcı olabilirim. dosya boyutu ve türü nedir, ve nereye yüklemek istiyorsun.. bunların cevaplarını almam lazım.
tumblr'a 2MB boyutunda bir fotoğraf yüklemeye çalıştığımda sorunu farkettim normalde anında yüklenirdi ama hata verdi sonra 8tracks'teki playlistime yeni şarkı yüklemeye çalıştım sürekli hata verdi diğer deneyebildiğim tüm paylaşım sitelerini denedim fotoğraf mp3 dosyası vs hiçbir şey yükleyemiyorum
bu upload hızı 2 mb lık bir fotoğrafı yükleyebilir, en geç 5 dakika içerisinde. sorun daha çok tarayıcı kaynaklı gibi görünüyor. tarayıcını değiştir, chrome kullanıyorsan, mozilla, ya da internet explorer gibi farklı tarayıcılarda dene.
bilgisayarından sistem geri yükleme yapmanı tavsiye ederim. telefon bağlantını kontrol etmek üzere ttnet ise müşteri hizmetlerine ulaşabilir arıza kaydı oluşturabilirsin.
En İyi Cevaplar