lg g4 inceleyenler bilir mükemmel bir kamerası var 16 gb cidden hücrelerine kadar çekiyo insanın
hemen hemen aynı fiyat ikisi
çok kararsızım
hemen hemen aynı fiyat ikisi
çok kararsızım
Karşılaştırmaya bak ya. birisi bididik birisi işte telefon dediğin böyle alocak törden. Yani ekran boyutu, tasarımı, ekranı, işlem gücü, kamerası, yeni teknoloji desteği olarak lg daha önde. Ayrıca kullanıcı dostu ara birimiyle gayet iyi.
cebime sığsın türden telefon istiyorum. çeken tek şey kamerası şu an canım. iphone kullanıyorum demekle lg kullanıyorum demek farklı şeyler.
lg değil g4 diyeceksin. nasıl samsung'takiler s5 diyorlar buda öyle. İşi bilen adam ıphone 6 modelinin bile g4 modelinin gerisinde kaldığını bilir. Bana ıphone kullanan insan telefonu kullanmayı becerememiş ya da marka diye alıp sonra olum o kadar para verdikte bunun multimedya özelliği çok zayıf yok yok olsun ıphone bu adı var olum diyen kişiler.
kanıma girdin şu anda
Lg g4 :)
Cevap
9Cevap
Hahahah bunu görmemiş sayıyorum 😄 ne telefonlar çıkıyor be gidip Iphone alan enayidir benim gözümde 😄😄
iphone daha havalı ama
peki ne almamı önerirsiniz bu fiyata?
Şiddetle Lg g4 öneriyorum gidip tarihi geçmiş 5s alma sakın 😄 g4 ıphone 6 dan bile iyi aslında samsung s6 çok kaliteli ilk defa bir samsung telefonunu beğendim dışı taş gibi hiç birşey olmuyor ayrıca kamerası olsun donanım olarak da çok güzel ama g4 fiyat olarak daha uygun onu alman daha iyi fazla para verme telefonlara 😊
çevremdeki herkes ayfon al diyince napıyım ben de :D g4 cidden iyi
teşekkür ederim :)
Bu kadar para vericeksen her zaman teknolojiden anlayan adamlara danış gidip sırf havası için belli markaları alan teknolojiden anlamayanların sözünü dinleme 😊 inan ben yıllardır telefon olsun pc olsun hep inceledim şuana kadar hiç ıphone öneren kişi görmedim onlarca kişi içinden 😄😄 çünkü herkes biliyor ıphone marka satıyor 😊
ya şöyle beni bilen bilir çok markacı ortamcı biriyim huyum kurusun :/ o yüzden
benim için kamera önemliydi gerçi:p
marka takıntım var anlasanaa :D 6 almayı düşündüm o da çok büyük cebe sığsın istiyorum. g4 de çok büyük bu arada :'(
hahah var ya g4ü incelerken bile boyutuna kamerasına baktım alıp geçicektim ayfon al dediler almadım hfjdmf
saol bu arada fikrin içiin
Kardeş IOS kullanmak ayrıcalıktır. Lg de güzel ekranı 1440p tamam ama android be kardeşim:)
Kamerası muhteşem olmasa hiç düşünmiycem zaten
en azından pili yeter pişman olmazsın G4 3000 Mah Iphone 5s i katlar kamerasıda öyle
g4 tbkı
karsılastırman bıle yanlş
iphone un adı ve havası var?
Kesınlkle ıphone sadece adı ve havası var yanı lg g4 de pek tavsıye etmem bnce Sony Xperı Z3 e bkmalısın ya da z4 cıkck onu bkle cunku coook deshet bı r telfn
lg 4 tabiki. iphone pişmanlıktır
iphone daha havalı ama. arkadaşlarım ne lg alcan iphone al zengin telefonu diyogfxdgxd
bütün akıllı teller havalıdır boşver iphone'u :D hava atacaksan galaxy s6 edge alacan :D
galaxy telefonum şu an değiştirmek istiyorum :D samsunga bulaşmıycam
s kaç?
3 -----------
3 mü daha orda mısın :D s6 edge şu an dünyanın en iyi ve en havalı telefonu :D
değiştirmenin zamanı geldi tabi hsdgsjk cidden istemiyorum ama iphone ya da lg olsun lg de kamera için yani
tamam bak pişman olucan baştan söyliym s6 edge alsaydım keşke dicen :D
kararsız bırakmak zorunda mısın :(
kararsız kalma ciddiyim bak s6 edge al iyiki almışım dicen :)
5s 🌟
5s çok güzel telefon
samsung istemiyorum
aynen
ıphone5s
Lg G4 32 gb güzel
lg g4
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar