İnternet & Teknoloji Akıllı saat alacağım Huawei Gt3 mü Gt4 mü? Darknight2023 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sanırım çok fark yok Gt3 pro ile de aynı zamanda, Gt3 kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Güncellemeler+1 yıl Huawei gt3 Turkcell pasajda indirimli mağazada da varsa p. tesi alırım inşallah Akıllı saat alacağım Huawei Gt3 mü Gt4 mü? Cevapla Huawei Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Huawei Gt3 0 1 Yorumla Darknight2023 +1 yıl Neden knk
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 419 cevap paylaştı. Bana sorarsan akıllı saatler boş, işe yaramaz ve gereksiz derecede pahalı. Şarjları çabuk bitiyor ve bir süre sonra sıkılıp atıyorsun bir köşeye 0 1 Yorumla Darknight2023 +1 yıl Huawei en az 8 10 gün gidiyor Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl gt3 se kullanıyorum ben gayet yeterli özellikleri aynı birerbir zaten 0 8 Yorumla Darknight2023 +1 yıl Peki Bluetooth kulaklık hangisini önerirsin Yorumla olbios_ +1 yıl buds2 var bence çok iyi piyasanın en f/p si zaten. ama anc önemliyse freebuds 5i var ona bak. bunda anc düşük ses kalitesi baya iyi Yorumla Darknight2023 +1 yıl Evet fiyatı 1300 lerde olan demi 5İ Yorumla olbios_ +1 yıl buds2 öyle 5i 1700 civarı Yorumla Darknight2023 +1 yıl Tm bakayım ben de bunları düşünüyordum ufak Bi araştırdım yorumları güzel Yorumla olbios_ +1 yıl ikiside iyi Yorumla Darknight2023 +1 yıl Teşekkürler iyi geceler 💫👍 Yorumla Darknight2023 +1 yıl Turkcell pasajdan bugün siparişi verdim bakalım hem saat hem de kulaklığı mağazalara göre baya indirim oluyor en az 2 3 bin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Huawei Gt3
Neden knk
Bana sorarsan akıllı saatler boş, işe yaramaz ve gereksiz derecede pahalı. Şarjları çabuk bitiyor ve bir süre sonra sıkılıp atıyorsun bir köşeye
Huawei en az 8 10 gün gidiyor
gt3 se kullanıyorum ben gayet yeterli özellikleri aynı birerbir zaten
Peki Bluetooth kulaklık hangisini önerirsin
buds2 var bence çok iyi piyasanın en f/p si zaten. ama anc önemliyse freebuds 5i var ona bak. bunda anc düşük ses kalitesi baya iyi
Evet fiyatı 1300 lerde olan demi 5İ
buds2 öyle 5i 1700 civarı
Tm bakayım ben de bunları düşünüyordum ufak Bi araştırdım yorumları güzel
ikiside iyi
Teşekkürler iyi geceler 💫👍
Turkcell pasajdan bugün siparişi verdim bakalım hem saat hem de kulaklığı mağazalara göre baya indirim oluyor en az 2 3 bin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!