Bu saatleri kullanan var mı? Sizce hangisi daha iyi ikisi arasında pek bir fark ama güncelleme konusunda bilemedim alıyor mu almıyor mu Honor saat fark şu Honor 25 gün şarj sunarken Huawei 14 gün sunuyor ve kablosuz şarj edebiliyorsun çok önemli bir şey değil gerçi bu önemli olan kullanım açısından bie kaç sene götürmesi ve güncelleme alması sadece ama kararsız kaldım Honor Watch Gs Pro Huawei Watch Gt 2 Pro
Honor Watch Gs Pro mu yoksa Huawei Watch GT2 Pro mu?
İkisi de güzel ancak fiyat konusunda nasıllarArkadaş alttakini kullanıyor memnun üsttekini kullanan birini çevremde görmedim henüz
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fiyat konusunda Honor 2 bin tl Huawei 2400 tl indirimde alirsam öyle yapacam Huaweiyi 2 bin liraya alirim diye dusunuyorum ama kararsiz kaldim iste bir kac kisiye sordum Huawei diyenler oldu ben uzun zamandir Honor istiyordum ama olmadi Huawei alabilirim indirimi bekleyene kadarbkarar verecem
Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
Hepsiburadaya girip yorumlara bak
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bakiyorum her yere daha cok inceleme videoları izliyorum ikisi arasinda fark yok hatta Honor Magic 2 var onunla bile arasinda fark yok ama güncelleme konusunda iste sorun var mi Honor Gt Pro güncelleme aliyor mu alacaknmi almaya devam edecek mi Huaweinin saglik uygulamasini kullaniyor Huawei güncelleme almaya devam ediyor ve daha iyi gelistirmeler olacakmis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İkisi de güzel ancak fiyat konusunda nasıllarArkadaş alttakini kullanıyor memnun üsttekini kullanan birini çevremde görmedim henüz
Fiyat konusunda Honor 2 bin tl Huawei 2400 tl indirimde alirsam öyle yapacam Huaweiyi 2 bin liraya alirim diye dusunuyorum ama kararsiz kaldim iste bir kac kisiye sordum Huawei diyenler oldu ben uzun zamandir Honor istiyordum ama olmadi Huawei alabilirim indirimi bekleyene kadarbkarar verecem
Hepsiburadaya girip yorumlara bak
Bakiyorum her yere daha cok inceleme videoları izliyorum ikisi arasinda fark yok hatta Honor Magic 2 var onunla bile arasinda fark yok ama güncelleme konusunda iste sorun var mi Honor Gt Pro güncelleme aliyor mu alacaknmi almaya devam edecek mi Huaweinin saglik uygulamasini kullaniyor Huawei güncelleme almaya devam ediyor ve daha iyi gelistirmeler olacakmis
GS pro
O da benim aklımda uzun zamandır ama güncelleme alır mı bir de uzun süre gider mi?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!