Ya nedense bilmiyorum ama kullandığım cep telefonundan çok çabuk sıkılıyorum.
Şu an elimde i phone 6 var.
Sıkıldım, daha önce 6 plus vardı..
Ondan önce 5s ondan önce samsung s5..
Sizdede oluyomu bu? Yalnızmıyım bu konuda?

Sıkıntı teknolojide değil.
Bir hevesle alıp bir kaç gün sonra hevesin kaçtığında değersiz birar eşya haline dönüşüyorlar.
Ne çok beklentin vardı halbuki o cihazlardan alırken değilmi...
değersiz gelmiyor aksıne teknolojik gelişmeleri çok hakından takip eden insanımdır.
eşyalarıma çokta değer veririm.
Fakat çok çabuk sıkılıyorum.
Sıkıldığımdan.
ben farklılıkları sever ararım. Bilmiyorum
Sana aşık olabilir miyim bacım ❤️
😊 Sebep nedir :)
Ben de aynı senin gibi telefondan çabuk sıkılırım 😄
Sonunda biri çıktı :)))
Özellikle iphone yenisi çıktıysa mutlaka benim olmalı :)
Evdeki anne baba kardeş hepsinin telefon kamera ne varsa toplamış çekmişsin hahaha
:))
Vallahi beni tanımadan evimi bile çözmeye çalışan insanlarsınız, anlamıyorum nedir bu?
Allah size daha çok versinde, haset etmeyin :)
Havaliyim diyorsun yani... ucuz ve bayagilik kokusu aldim sanki ;)
fikir neyse zikir odur vesselam :)
Cevap
11Cevap
Baban apple da felan mı calisiyo? :D. eos 60D iyi bak 👍
Teşekkür ederim :) yurt dışında vatandaşlığım var, oraya gidiyorum her 6 ayda bir, oradan getirtiyorum :)
Ticaretini yapıyorum zaten :))
bana eski telefonunu fotoğraf makineni ve bilgisayarını hediye edermisin ben çok fakirim almayı geçtim yanından bile geçemiyorum
Gel :))))
yok. senin gibi malının değerini bilmeyen insan çok
Yok ben malımın değerini çok iyi bilirim. Özellikle teknolojik gelişmeyi yakından takip eder, çokta değer veririm eşyalarıma.
Senin gibi ön yargılı insan çok..
Almak için size sormam gerekmiyor
Bunlarla hava atamassın iphone ipad falan artık herkezin elinde var.
amacım o değildi ki :)
😂 güldürdün... Sen şuanki teknolojiyle yaşadığına dua et ya 80 lerde olsaydın? Acaba neyden sıkılırdın merak ettim 😆
:)))
oluyorda bu kadar çabuk olmuyor, Cep telefonu üreticileri senin hızına yetişemez,
Sen telefonu amacı dışında daha çok kullandığındandır. Ne bekliyorsun ki başka bir telefondan?
Bilmiyorum hep bir farklılık arıyorum.
Allah akıl fikir versin... Bu moderatörler nereye bakıyor acaba
Lanet olası fakir her üst modelden iki tane var ( telefonu bile yok)
Kamerayı bana ver la göz hakkı sdfg
:)) Gel gel aynı zamanda fotoğrafçıyım,
Türkiyeden almadım, daha ucuza isviçreden alıyorum.
:)
hava atmaya gelmişsin yemezler kızım
Fikir neyse zikir odur..
Sizin fikriniz :)
haklısın tıpkı senin soru sorarken düşündüklerin gibi :D
Benim düşüncemi bile adam tahmim etmeye çalışıyor :))))
Vallahi güldürdünüz
siz beni güldürürken düşündürdünüz ama bir dilim ekmeğe muhtaç bir sürü insan varken bu ülkede sizin böyle savurganlığınız düşündürdü beni...
Lüks yaşamak haram değildir, gereken yardımları yapıyorsan zekatını veriyorsan..
Benim paramın hesabını banamı soracaksın, git annen babanda 30 sene yurt dışında çalışsın gençliğini versin sende al :)
Poponuzun üzerinden kıskanıp haset etmeye gerek yok
lüks yaşamanın haram olduğunu söylemedim ben sana babanı annenide söylemedim ben sana bunun savurganlık olduğunu yaptığın zekatların yanına bu telefon paralarınıda koysan belki 5 kişiyi daha fazla doyuracaksın demek istedim ben sana... bu arada lüks içinde yaşadığını söyleyip fikir zikir olayında da düşündüklerin ortaya çıkmış oldu..
Evet, o zaman sende elindeki teledonu almayıp bir 5 kişiyi daha doyursaydın.. 😊
haset ettiğini çokçana anladık, şimdi gidebilirsin.
elimdeki bir telefon ihtiyacım benim eve lazım olan camiye haram olur... parayla hava atmaya gelirken karşındakini tanımadan ahkam kesme seni parayla tartarım ben.. şimdi güle güle
Benim param sana çok batmış galiba...
paran değil attığın havan battı... her neyse daha fazla muhatap olmayacağım seninle
seni tutan yok.
Yuh.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar