Kişilik & Karakter Canınız sıkılınca telefona bakmak haricinde neler yapıyorsunuz? larenties Takip Et Xper 2 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Canınız sıkılınca telefona bakmak haricinde neler yapıyorsunuz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KimBuTuna Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Genelde canım sıkılacak kadar vaktim olmuyor ama boş zamanlarımda genelde Youtube'da bir şeyler izliyorum veya arkadaşlarla dışarıda oluyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 159,7b cevap paylaştı. burada takılırım 0 0 Yorumla
bprll Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Alışveriş 2 13 Yorumla bprll 1 yıl Kızı erkeği yok bunun dhdj Yorumla Farukensarbayrak 1 yıl Genelde kadına özgü bir davranış olarak bilinir ya 😃 Yorumla larenties 1 yıl bu fiyatlara yetişemiyom ben ya ne alışverişi nası yapıyosunuz slhdlsjdldk Yorumla bprll 1 yıl Taksitle knk shshsj Yorumla Farukensarbayrak 1 yıl İşte sorun orada başlıyor zaten 😃Mutlu olmak için kk nı zorluyorsun Yorumla bprll 1 yıl Olsun bee Yorumla Farukensarbayrak 1 yıl Olsun tabi aman çalışir öderiz Yorumla bprll 1 yıl Aynen ya boş ver yaşa hayatı 😂 Yorumla Farukensarbayrak 1 yıl Yarınlar yokmuşcasına yaşa hemde 🤣 Yorumla bprll 1 yıl 😂😂 Yorumla Farukensarbayrak 1 yıl Kötü örnek olmayalım gençlere 😂 Yorumla bprll 1 yıl Herkes kendi aklını kullansın sjsj Yorumla Farukensarbayrak 1 yıl Doğru diyorsun 👍 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kas calisirim 0 0 Yorumla
u Alessapl Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Duvara bakıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Genelde canım sıkılacak kadar vaktim olmuyor ama boş zamanlarımda genelde Youtube'da bir şeyler izliyorum veya arkadaşlarla dışarıda oluyorum.
burada takılırım
Elektronik le uğraşıyorum
Alışveriş
Kızı erkeği yok bunun dhdj
Genelde kadına özgü bir davranış olarak bilinir ya 😃
bu fiyatlara yetişemiyom ben ya ne alışverişi nası yapıyosunuz slhdlsjdldk
Taksitle knk shshsj
İşte sorun orada başlıyor zaten 😃
Mutlu olmak için kk nı zorluyorsun
Olsun bee
Olsun tabi aman çalışir öderiz
Aynen ya boş ver yaşa hayatı 😂