League of Legends oyununu 3 yıldır her gün duyuyorum. Merak ettim ben de oynamak istiyorum ve hayatımda hiç oyun oynamadım :D lol nasıl oynanır?
Cevabın nedir?
Aileye hoş geldin :D Eğer kendine oynayacak takıntılı arkadaşlar bulursan gayet eğlenceli bir oyun.
LOL nasıl oynanır?
Şöyle oyunun amacı hesabının seviyesini son level'a (30) getirerek, oynayacağın puanlama sistemli oyunlar ile kendini üst sıralara çıkarmak ya da takımınla turnuvalara gitmek. Ama en önemlisi eğlenmek (Bizim sunucu da bunu pek göremezsin). Bir oyun süresi yaklaşık 30-40 dk. arasındadır. Genelde 5 kişiye karşılık 5 kişi şeklinde oynanır. 120'den fazla olan karakter havuzundan herkes bir karakter seçer. Bu beş kişinin her birinin farklı görevleri vardır. Karakterlerde rastgele seçilmez bunların ana bir grubu vardır. Oyundaki amaç ise karşı takımı ya pes ettirerek ya da onların doğdukları yerdeki ana kuleyi yok ederek oyunu sonlandırmaktır. Normal oyunlara nazaran bu oyunu bitirmek gibi birşey söz konusu değildir. Tavla ya da satranç gibi düşün sürekli birini yener/yenilir yeni oyuna başlarsın. Oyunda bir değişiklik söz konusu olmaz ama senin deneyimin artar. Son olarak sitesine girdiğinde "ücretsiz oyna" butonuna bastıktan sonra sana oyunun kurulum dosyalarını indirecek olan bir downloader dosyası indirtir. Onu çalıştırırsın ve dosyaları indirmeye başlar. Ardından kurarsın ve oyun kendini günceller. Ardından açacağın hesap ile oyuna giriş yapabilirsin. Eğer takıldığın ve ya merak ettiğin bir şey olursa sormaktan çekinme. Detaylı oynanış videosunu izlemeni öneririm;
https://www.youtube.com/embed/Ud8Xlh0rqog
Tavsiyem: Ben yine de oynamak istiyorum diyorsan, yakın arkadaşlarınla oyna, hem oynayış hem kişilik olarak kaliteli insanlar bul. Çoğu kızda gördüm bunu ne yazık ki, yardımcı olmak istesen bile trip atıyorlar oyunu profesyonel oynadıklarını sanıp, öncelikle iyi olmak doğuştan olmuyor hoşuna gitmese bile bir bildiği vardır deyip dediklerini denemekte fayda var. Hepimiz bir yerden başlamalıyız. Başlayacaksan sana şimdiden bol bol sabır ve dediğim gibi kaliteli insanların gelmesini diliyorum. :)12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok açıklayıcıydı, teşekkür ederiiim :)
En İyi Cevaplar
Acı gerçekleri yazıyorum.
1- Oyunu ciddi anlamda severek öğrenmek istiyorsan EUW' de başla, öğrendiğine ikna olduğun zaman istersen TR' ye geçersin ama tavsiye etmem.
2- Oyun bağımlılık yaratır, sadece oynamak olarak değil maddi açıdan da uyuşturucu gibidir, her şeyi aldım dersin dayarlar önüne güzelim kostümleri... Rune' leri biriktirmesi de kolay değildir, epey vakit alır. Kendimi dizginleyebilen biri değilim diyorsan hiç başlamaman en iyisi.
3- Bu her server için az çok geçerli olsa da özellikle TR için muhteşem bir sabıra sahip olmalısın, çok fazla küfür yiyeceksin hem de bacak kadar boyu olan mahlukatlar söyleyecek bunları.
4- Kız olduğunu belli edersen... buna diyebilecek bir şey bile bulamam sanırım.
5- Sen ne kadar iyi oynarsan oyna; onlar yine laf etmenin, trollük yapmanın bir yolunu bulacaktır, çok takmamayı öğreneceksin bir kaç sinir krizinden sonra.
6- Ranked denen illete özellikle uzun bir süre boyunca bulaşmamanı tavsiye ederim, sinirlerin yatışana kadar.14 Yorumla- +1 yıl
Sanırım :D
Bir oyun süresi yaklaşık 30-40 dk. arasındadır. Genelde 5 kişiye karşılık 5 kişi şeklinde oynanır. 120'den fazla olan karakter havuzundan herkes bir karakter seçer. Bu beş kişinin her birinin farklı görevleri vardır. Karakterlerde rastgele seçilmez bunların ana bir grubu vardır. Oyundaki amaç ise karşı takımı ya pes ettirerek ya da onların doğdukları yerdeki ana kuleyi yok ederek oyunu sonlandırmaktır. Normal oyunlara nazaran bu oyunu bitirmek gibi birşey söz konusu değildir. Tavla ya da satranç gibi düşün sürekli birini yener/yenilir yeni oyuna başlarsın. Oyunda bir değişiklik söz konusu olmaz ama senin deneyimin artar.
Oyun aslında, tanıdık, böyle sıkıntı çıkarmayacak insanlarla oynarsan gayet iyi. Eğer başlamak istersen haber ver, yardımcı olurum :D00 Yorumla
+1 yılMoba tarzı bir oyun. 10 kişi 5'er takım olmak üzere ikiye ayrılır. her takımın kendine ait kuleleri ve ana merkezi vardır. her birey seçeceği bir karakteri yönetir biraz rol yapma oyunu gibidir. karakterin ile oyunun bünyesinde bulunan minyon adı verilen yaratıkları öldürerek para kazanıp bununla karakterine eşyalar alarak gelişir ve karşının kulelerini yıkarak ana merkeze kadar yok etmeyi hedeflersin. Eğer başlamayı düşünürsen yardımcı olabilirim. Lig sistemi mevcuttur oyunda elmas 2 ligindeyim beta aşamasından beri oynuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım uzun lafın kısası şu çeştli karekterler var herkesin ayrı bir güzel özelliği var 2 takımdan 5 er kişi oluşmakta online bir oyun ve karşı takıma karşı kendi takımınla savaşıp karşı takımın kulesini kesmeye çalışıyorsun güzel oyundur yabancılarla da oynamak güzeldirde böyle tanıdıklarla oynamak daha bir eğlenceli :))
24 YorumlaAynen çok güzel öztlemişin, birde şunu eklemek istiyorum, oyun aslında çok büyük strateji gerektiren akıl ve el melekesinin birleşimini ve konsantrasyon odaklanması konusunda büyük nitelikler gerektiriyor. Çok eğlenceli birde Skype üzerinden konuşarak arkadaş ortamında oynarsan tadından yenmez. 2 Yıldır oynuyorum gerçekten efsane oyundur.
Cevap sahibiahahah aynen skypee :DDDD teşekkür ederim bu arada ve evvet çok önemli el becerisi zeka işi binevi dediğin gibi beni tamamladığın için sağol :D
Cevap sahibieheheheh aynen :D
+1 yılharika bir oyun... Karakterleri öldürüyosun seviye atlıyosun falan gerçekten de tavsiye ederim ilk başlarda noob takılcan ama sonradan bağımlılık yaptığında çok seviceksin...
12 Yorumla(y)
3 yıldır oynadıgım bir oyundur 5v5 pvp oyunu diyebiliriz. Genel anlamda öğrenmek zordur zaman alan bir oyun
16 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
82Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖncelikle welcome to summoner's rift. Lolü al hesabı aç training mode geç ondan sonra birkaç level kas 10dan sonra bot easy mode girme onun yerine normal game gir urf da kasabilirsin. Şu sıralar rurf var seri exp geliyor adam gibi oynarsanız oyun 7-8 dakikada bitiyor zaten -30levleler oldugundan elonuz olmuyor çogu kez oyunu bılmeyenler denk geliyor sen seri kasarsın olmadı mı rp çek başlangıç paketi al orada boost var onu açarak oyuna gir görevleri tamamla eskiden 1 aya 30level olurduk boostsuz her gün oynarak 15-20 güne anca ama artık level kasmak kolaylaştı. TFT oynamaya 1 levelden başlayabilirsin normal gamede ranked girmek için 30 olmalısın 30 olunca ranked flex ya da ranked solo giriyorsun flexte takımınla girebilirsin ben flex öneririm tr serverinde solo girmek bordoberelilik gerektirir. Yeniysen youtube de öğretici videoları izle ilk ranked maçların önemlidir lolde gizli denilen ama herkesin bildiği bir elo hesabı vardır basitçe senin maçlarına bakarlar k/d/a oranlarına oyundaki perfonmansına ward dikmene vb. bunları adam gibi yap. Ben bir kere sıfırdan çar kasmıstım 7/10 win oranıyla silver 1 atmışlardı. Karşıma plat geliyordu. Her şey eloyla alakalı. Lolü iyi bilen unranked-demir-bronz küme arası biriyle sürekli maç at iyi öğrenmeden sakın girme yeni başladıysan solo lane kasmanı öneririm sürekli bot lanede adc kasar genellikle yeni başlayanlar 7 senelik bir support olarak bunu doğru bulmuyorum oyunu taşıyan adc'dir. Konum almasını bilmeyen adc oyunu kaybettirir. Top lanede tank herolar alarak oyuna başla onları öğren normal oyunlarda yeni herolar dene kule altı farm yapmayı totem dikmeyi ejderlerin sırasını baronun dakikasını mavi/kırmızı güçlendirmelerin çıkışları yerleri vb. Çok yolun var.
00 Yorumla
+1 yılŞöyle diyeyim çeşitli karakterler var ve 4 tanede harita var ister arkadaşlarınla ister tanımadığın insanlara karşı oynayabilirsin daha sonra her karakterin çeşitli yetenekleri var hepsi de 4 yetenek var ve bunların Bi tanesi en güçlü (ulti) diye adlandırılıyor bazı karakterlerin sersemletme yavaşlatmak adına veya zıplatmak adına yetenekleri var daha sonra her oyunda baştan başlıyorsun yani 1lv den ve oyun ilerledikçe yeteneklerine puan veriyorsun ve item alıyorsun amaç karşı tarafın nexusunu kesmek ama onu geçmek için takım arkadaşlarınla en az 4 kule ve 1 inhibitör kesmen gerekiyor daha sorcağın bsi olrsa yorum atman yeter
12 Yorumla5 kule panpa
Aynn bro doru diyosn :D
+1 yılLeague of Legends (LoL)
League of Legends tempolu, rekabete dayalı, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir araya getiren çevrim içi bir oyundur. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. League of Legends sürekli çeşitlenen şampiyonları, sık sık güncellenen içeriği ve canlı turnuva ortamıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun sıkılmadan çok uzun süre oynayabileceği bir oyundur.00 Yorumlatr. leagueoflegends. com adresinden kayıt olup 4gb'lık istemciyi indirmen gerekiyor
sonra kullanıcı adı ve sifrenle giriş yaptığında Eğitici sistem otomatik devreye girer12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
+1 yıllol ve benzeri oyunlarda önemli olan tek şey karakterin ve silahların güçlü olmasıdır
yoksa bir düşman ile karşılaşmada anında kaybedersiniz
envanteriniz sağlam olacak
zırhlar bilmem acayip acayip ışıklı silahlar
ben şahsen sevmiyorum bu tarz oyunları karmaşık geliyor
ve bu tarz oyunlar üzerine çok fazla hile yapılıyor ne kadar güçlü de olsan hile yapanı yenemiyorsun
ben hikayeli single oyunları seviyorum size de bu tarz oyunlar tavsiye ederim00 Yorumla- 00 Yorumla
Lolu 2 yıldır oynuyorum güzel bir oyun tabi bide ortamın da olursa oyun zevkli
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyorlar.
Soran+1 yılBir öğreneyim de :)
+1 yılBen sezon 3 ten beri oynuyorum ilk baslarda botlara karşı oyna sonra YouTube dan videolar izle profesyonel oyuncuların yayınlarını izle kendini geliştir belkide sende Twitch yayıncısı olursun ama ilerleyen zamanlarda tilt olabilirsin dereceli maclarda vs ama alisacaksin
00 Yorumlaonlıne oyun oynayacksan knıght oyna, maddi durumun iyiyse tabi :) knıght'ı en ez on kez bıraktm, her seferinde bu son dedim, itemleri bedava dağıttım ama yine başladım 2006 yılından beri oynuyorum oyundaki çarım evladım gibi oldu :))
00 YorumlaGamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. telefondan mobile legends oyna ordaki mantigi kavrayinca ona da gecis yaparsin yalniz tavsiye etmem pc cok zaman aliyor en iyisi mobil..1 seneye lolun kendisi de mobile gelcek zaten.
00 YorumlaBaşla, ben iki buçuk yıldır oynuyorum ve pişman değilim. Yardıma ihtiyacın olursa bana ulaşabilirsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam canım sağol :)
+1 yılhergün annene küfür yemek istemiyorsan ya da sırf kadınsın diye binlerce abazanın sana yürümesini istemiyorsan boşver :D
00 YorumlaLoL iyidir ya 😂 sadece alıştıktan sonra Türkiye serverinde oynama yeter 😂 ya da oynayacaksan arkadaşlarin ile oynayacan
00 YorumlaOyun oyna ama lol oynama. Hayatın her anlamında düşüş yaşarsın. Zeka seviyen de geriler. Bak başlayacaksan bir gün bu soruya bak ve bu görüşümü oku.
02 YorumlaCidden mi? O kadar mı sarıyor?
+1 yılgenellikle liselilerin okulu asıp internet cafede oynadığı oyundur.onlinedır. bazı salaklar para bile yatırır
00 YorumlaKarşıda senin gibiler var onlara rakip oluyorsun.
3 kolidor var herkes bir yerlere dağılıyor ve kasılıp item alıyor sonra kim kimi kesipte bitirirse işte.03 Yorumla3 yildr oynuorum ama bir amaci olup olmadgini hala cozms degilm.Ha en kolay nasi ogrenebilirim diosan arkadas ortami yapican oynaya oynaya ogretickler zaten bayan oldugun icin oyundada abaza bir hayli fazla oldugu icin gonullu ogretmenler cikar.
00 Yorumla
+1 yılzeka oyunu ve el becerisi gerekli. Keyifli oyun. Yeni olduugun zamanlar sıkar ilkte hep ölünce zamanla bagimli olursun
10 Yorumla8-12 yaş aralığı olan grafikleri berbat ötesi bir ergen oyunudur.
Strateji ağırlıklı.
Doğu amerika da oynanmalı.
Dota 2 çakması.00 Yorumla
+1 yılAman bulaşma derim ne bırakasın geliyor nede oynayasın öyle bir illet 😀
00 Yorumla
+1 yılO oyun adamı kanser eder hiç oynama sinir sistemin bozulur
00 YorumlaBir buçuk senelik oyuncusu olarak başlamamanı tavsiye ediyorum. Her anlamda seni bir şekilde kendine bağlıyor oyun.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu kızdan bahsediyorum işte yaa :D
Gamer konusunda 680 cevap paylaştı. online pvp savas oyunu işte erkekler çok oynar kızlarda oynuyor ama erkeklere yakın olabilmek için ya da konuya fransız kalmamak için pehh :D
01 Yorumlaerkeklerden daha pro kızlarda var bikere...
Altınım tamam mı.
Şimdi SUS!
+1 yılSaçma sapan bir şey bulaşma soruyla merakla başlar sonra saçma sapan bir şeyin müptelası olursun :))
00 Yorumlapc den oynama çıldırırsın kanser olursun nefret edersin hiç başlama yol yakınken dön
00 Yorumlaİndirip, yüklüyorlar, sonra içine girip oynuyorsun.
00 Yorumla
+1 yılSaldırı,savunma olaylarının yürüdüğü stretiji oyunu.
2 senedir oynuyorum. Ergen oyunu dense bile eğelenceli asdfg <301 Yorumla1 aydır oynamıyorum psikolojim düzeldi 🙃 oynarken küfretmekten küfür duymaktan bıkıyordum
00 Yorumlamutlaka başlamalısın. yardımcı olabileceğim bişey varsa eklersin.
Kâtre - dia3 tr00 Yorumla
+1 yılBaşlamanı tavsiye ederim benim nick aynı ekleyebilirsin de ancak oyuna girince bir 30 lwl olana kadar çoğu kişiyi engellemelisin :)
00 Yorumla
+1 yılKesin manitan oynuyor değil mi?
5v5 grup oluyorsun. Kendi ana üssünü savunup, rakibinkini yok etmeye çalışıyorsun. Temel olarak bu.00 Yorumla
+1 yılTürkiye serverine girme tavsiyem bu. Oyunda her yaştan var amma velakin 12-13 yaşlarında çocuk bulmakta çok. EU West oyna...
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ya türk olsun :D
- +1 yıl
Türlte oynar isen;
-Küfürlere hazırlıklı ol
-Nooblara hazır ol
-Trollcüler çoktur
-AFK'lıları sayamıyorum bile
-Bir bayan olduklarını öğrenirler ise ayvayı yedin. Banko yedin (abazalar ile oynar isen oyunda hem abaza hemde modernler var) - +1 yıl
Ve bu arada oyunu öğrenmek ister isen bana mesaj at. Skype'da anca öğreniliyor :)
Soran+1 yılTeşekkürler bir şey olmaz herif gibi kızım ben :D
Sakın ha başlama. Bağımlılık yapıyo zor bıraktım oyunu. İnterneti felaket yavaşlatıyo
00 YorumlaOynarsan 7.24 küfür edersin oyunda çok bebe var anca fedliyolar :D
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbirini bulmam lazım ordan o yüzden :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemasyanın adaletii
Kaçarsan sırtına saplanan hançeri göremezsinnnnnn!
Kılıcımda yüreğimde Demasyanın Emrinde10 Yorumla
+1 yılInternetten videolarını izle ilk biraz anlamazsin olayı ama oyunu çözdumu çok iyi sarar
00 Yorumla
+1 yılbir bilgisayar bir klavye ve bir fare ile oynanan bir oyun
00 YorumlaDünyanın en çok oynanan oyunlarından biri
Öğrenmesi zordur00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılergen oyunu demişler. gece 12 ye kadar çoluk çocuk olur ama gece 12 den sonra daha olgun insanlar var. süper oyun tavsiye ederim
00 YorumlaZaten çoluk cocuk doldu bide siz başlamayın boku cıktı
00 Yorumla
+1 yılBilemem ama izledim cok oynana bir online oyun biraz stratejik gibi sanirim
00 Yorumla
+1 yılgang jungle darius kill sup mid bot solo top özetledim
00 Yorumla
+1 yıl2 senedir oynuyorum bilgi verebilirim
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok sevinirimm.
- +1 yıl
Oyun içinde öğretmek daha faydalı olur ulaşırsan bana yardımcı olurum
Soran+1 yılPekala ^^
+1 yılBen de bilmiyorum ama. öğretici videoları var bak istersen😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yeni başladım oyuna ilkten gerçekten çocukca geldi ama insan oynayınca gercekten alışıyor bence süper oyun yani bu arada yaşım 19 yani siz düşünün :)
00 YorumlaGoogle olmuş burası arkadaş, tövbest yahu artık.
33 Yorumlane istiyon kız milletten bırak ta takılsınlar.
+1 yılyardım etmek isterdim de bıraktım sinirden
10 Yorumla
+1 yılöğrenmem 2 aya yakın sürdü lanet oyunu..
01 YorumlaBiz pb'de takılıyoruz panpi :D
09 YorumlaGamer konusunda 317 cevap paylaştı. Sakın başlama bir feeder daha görmek istemiyorum
00 YorumlaMobile legends oynuyorum
00 YorumlaOynarsan bağımlı olursun .
00 YorumlaErgenlerin favori online oyunu
20 Yorumla
+1 yılÖğretebilirim
14 Yorumla
Soran+1 yılÖğretir misin gerçekten ya?
- +1 yıl
Tabi
- +1 yıl
@Nazlıcani ekle oynda banshe66 ogreteblırım yardımcı olururm
Napıcan lolü Cabal 2'ye başla
00 YorumlaKuşbakışı iğrenc, tavsiye etmem.
12 Yorumlaben ederim
hemen birak dota 2 basla :)
i'm so seksy11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel beraber oynuyalım :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyun kılavuzu.
11 Yorumla
Soran+1 yılSite mi?
Gamer konusunda 309 cevap paylaştı. pubg gel la lol ne 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında