LoL koridor kazanmak için şampiyon seçim ekranında rakip oyuncunun seçtiği karakterin counter karakterini alman gerekiyor. Eğer rakip senden sonra seçiyorsa bulunduğun koridora göre imza şampiyonlarını seçmelisin. Her zaman görüş kullanarak oyun oynamalısın, bu sayede ani baskınları erkenden fark edebilirsin. Oyun esnasında minyon biçmeye özen göster ve mümkünse kaçırmamaya çalış. Rakibine her zaman saygı duy ve sabırlı oyna. Koridorda minyon kontrolü her zaman çok önemlidir, base atarken rakip araba minyonun olduğuna dikkat et çünkü daha az minyon kaybedersin. Rakibin senden iyi oynuyorsa kule altına çekilip takım arkadaşının yardımını bekle.
Metaya uygun karakterleri alıp farm odaklı oynaman gerekir. Ormancının baskın atmasını bekleyip üstünlük alabilir veya koridoru erkenden ittirip diğer koridorlara yardıma gidebilirsin.
Öncelikle soloda lane dondurmayı öğrenmek zorundasın. Karşındaki şampiyonun, daha önemlisi kendi şampiyonunun hasar ve kabiliyetini bilmek zorundasın. Takasları ona göre yapmalısın. Minyonları kullan. Senin minyonun daha çoksa takasa gir, çimenleri kullan. Menzilli bir yeteneğin varsa rakibi dürt ve hemen çimene gir ki rakip minyonlar sana vurmasın. Totemlerini çimene değil yampiri yengeçin oralara koy. Koridoru her zaman kendi kulene yakın dondur ki rakip baskın atamasın hemde senin ormancın daha rahat baskına gelsin. Üstünlük rakibi öldürmekle olmaz, ona minyon altını ve exp kaybettir. Base attığında koridoru hızlıca it senin minyonların karşı kuleye ölsün ki rakip ne exp ne de altın alamasın.
Oh daha ne istiyorsun? Ben de onlardan biriyim, benimki de Anivia :) otpler en kolay tilt olanlardır. Yapman gereken ona saldırmak değil onun sana saldıramamasını sağlamak. Bunu yaparsan kendi kendilerine tilt olacaklar zaten, sonrası easy.
Genellikle öyle yapıyorum geride durup lane ittirtiyorum freeze çakıyom arkadan pat jungle geliyor kule altı gang bang yapıyorlar bana sonra bizim jung osbirde lkşjas