Ziraat kartımı kaybettim. Ne yapmam lazım. İçinde ki paralar ve kredi kartına olan borçlarım ne olacak bilgisi olan var mı? Yarın iptal ettirsem yenisi ne zaman gelir bilgi verirseniz lütfen. ziraat kartımı kaybettim
Ziraat Bankkart Genç Kartımı kaybettim, ne yapmalıyım?
Selam :) Kart kaybetmek gerçekten çok stresli bir süreç. Acaba çalındı mı gibi sorular kafanızı kurcalıyor. Ne yapmanız gerektiğini de genelde bilmiyorsunuz. Bu durum daha önce başıma geldi. Bu yüzden bankkart genç kaybettim, ne yapmalıyım diyenlere ayrıntılı cevap vermek istiyorum.
Ziraat Kartımı Kaybettim, ne yapmalıyım?
Ziraat bankası kartımı kaybettim
Ziraat bankası kartımı kaybettim diyenlere doyurucu bir cevap vermek istiyorum. Eğer kredi kartınızı veya banka kartınızı kaybettiyseniz yapmanız gereken ilk iş banka ile iletişime geçip kartınızı kullanıma kapattırmak. Ziraat Bankası Telefon numarası 444 00 00 - 0850 220 00 00. Katınızı bankaya giderek de kapattırabilirsiniz. Kartınızı iptal ettirdikten sonra Ziraat kartım kayboldu diye endişe etmenize gerek kalmaz. Çünkü kart iptal edildiği için başkasının eline geçse de kullanılamaz. İptal edilen kartınızdaki borçlar ise yeni çıkarılacak kartınıza devredilir.
Ziraat Bankkart Genç Kartımı kaybettim, ne yapmalıyım?
kyk kartımı kaybettim
Ziraat Bankkart Genç KYK bursu ve öğrenim kredi alanlar çıkan çıkarılan bir kart. Eğer öğrenci değilseniz ve burs ya da kredi almıyorsanız bu karta sahip olamazsınız. Bu yüzden bu kartını kaybedenler genelde kyk kartımı kaybettim diyorlar. Ziraat Bankkart Genç kartınızı kaybettiğinizde yapmanız gereken şey yukarı da olduğu gibi bankanız ile iletişime geçmek. Yukarıda verdiğim numarayı arayabilir veya kimliğiniz ile bankaya gidebilirsiniz. Bankanız kartı hemen iptal edecek ve yerine yeni kart vereceklerdir. Kartınızın içerisindeki borç ve paralar da yeni kartınızın içerisine aktarılır.
Diğer tüm bankalar için de yukarıdaki işlemleri tekrar ederek kaybolan kartınızı iptal edebilirsiniz.
Müşteri hizmetlerini ara şöyle br olay var hemen yenisini verebiliyorlar hızlı gençbankkart adı altında devletten burs ya da kredi alıyorsan ama. Genelde üniversiteye en yakın şubelerde olur kampüs içinde özellikle eğer yoksa ki tüm şubelere soruyorlar. En fazla 20 günde elinde oluyor benim 12. gün gelmişti.
Bir sey sorucam benim de kayboldu yeni kart talebinde bulundum. Kartım geldiginde beni ararlar mı yoksa her gün şubeye gidip kartimin gelip gelmedigini sorucak mıyım. Sen ne yapmıştın?
İyi günler genç banka kartımi kaybettim ve iptal ettirdim. Tekrar ne zamn gelir diye müşteri hizmetlerini aradım bana ait bir müşteri nmrasi yollandı tlfonuma arıyorum fakat acilmiyo
Ben de bir sey sorucam size. Benim de kartim kayboldu. Yeni kart cikarma talebinde bulundum. Bana 1 hafta 10 gün icerisinde subenizden alabilirsiniz dediler. Kartım geldiginde beni arayip bilgilendirirler mı yoksa benim her gün subeye gidip sormam mı gerekiyor? Yardımcı olursanız cok sevinirim :)
şimdi hemen müşteri hizmetlerini ara kartım çalındı de. Direk bloke ediyorlar. Yaklaşık 1 hafta içinde kartın sana gelir. İçindeki bakiyeyi biri kullanmadıysa aynı borçlar ile aynı para ile gelir.