Kıskanılacak bir durum yok ortada tüm sorularına cevap veriyorum . Kiiminle ne konuştğmu herşeyi biliyor ama şifremi istiyor. Ama o bana özel birşey sonuçta vermek istemiyorum şifremi hemde resmen güvenmiyormuş gbi... 3 ay oldu çokta seviyorum ciddi bi ilişkimizde var ne yapmalıyım ?
Cevabın nedir?
benm şifrem erkek arkadaşımda var tabı sızın gbı degl 4 yıldır çıkıyoruz herhangı bır guven meselesı ıle alakalı degl..faceden ekleyen tum erkeklerı yoksaymak ıcın almış resmen o şifreyi..bende aldm onun facesndekı tum kızları sıldm hıç gık demedı o gunden berı şifrem onda..her sabah kahvaltısını onla yapıyormuş:):)eger ıkı ay snra bılmem ne olur ayrılırsan yda oyle bırıyse verme..ama cok istiyorsa ver uzmeye kavga çıkarmaya me gerek var..dedgne gore herseyını bılıyormus o zmn sorn ne
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
3 ay olmuşken ciddi bir ilişkiden bahsetme bence.. Sonuçta ciddi olup evlendikten sonra da güvensizlik yaşayan insanlar var. Ne olursa olsun verme şifreni o senin özelin sonuçta daha dur bakalım seni şifreyle mi sınıyor bu insan , şimdiki zamanın ciddi + güven olayı bu mu ?
10 Yorumla
yaran yoksa,vericeksin. Aklında soru işaretleriyle dolaşıp,kafasına takıp canınımı sıksın çoçuk? Vericeksin abi. Ciddi düşünüyorsan,seviyorsan vericeksin. alt tarafı bi sifre. Ayrıca benim özelim diyorsun. Ne özeli? Siz hala "biz " kalıbına gecememissiniz. Biz olsaydınız,özel diye birşey olmazdı . çoçuk sana,git köprüden atla demiyor ki,alt tarafı en fazla 16 karakterli kıçı kırık bi sifre abi. Ver rahatlasın çoçuk .
00 Yorumla
Sana tam anlamıyla güvenmiyor, şuan haberinin olmadığı bir olayın açığını arama çabasında. Şöyle açıklayım belki birisiyle özel konuşmaların olmuştur haberi yoktur bunu öğrenmek istiyor. Bence verme çünkü böyle takıntı yapıyorsa kız arkadaşının bile yaptığı bir şakayı ciddiye alıp büyütebilir.
27 Yorumla
Soran+1 yılAyrılsam . içim el vermiyor byle olmuyor ne yapaym ...
- +1 yıl
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır ve doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar sözlerini iyi düşün bunun ortasında bir şey yapmalısın, açık olmanda fayda var. Şimdi sevgiline söyleyeceklerin belli;
Sevdiğini söyle ama bu benim özelim de nişan vs ciddi bir düşüncemiz olsa veririm senden gizlim saklım zaten yok ama sonuçta arkadaşlarım filan var kız arkadaşlarım diyede belirt onlarında özel hayatları var bunları seninle paylaşırsam rahatsız olurum de.
Soran+1 yılYarın bunları uylayacağm knşmada tamda istediğim gbi oldu çok teşekkür ederm
Soran+1 yılhaklısn..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
55Cevap
Kendine güveniyorsan zaten şifreni vermende sakınca yoktur? bence iki sevgili arasında özel olamaz.? çok saçma.. bende kız arkadaşımın tüm şifrelerini biliyorum aynı şekilde oda benim sıkıntımızda yok ayrıca.. bence şifreyi vermek istemeyen düşünmeli? sıkıntısı olmasa durumu buralara kadar taşımaz..
01 Yorumla
Soran+1 yılburalar dediğin ? İnsanlar ne düşünüyor ona bakıyorum çokta özel bi durum değil.
saklanacak bişey yoksa ver gitsin. bakar bakar kontrol eder sana asılan var mı diye.başka bişey olamz
13 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşlarımla konuşmalarımı görmesini istemiyorum. Akarabalarım var gün gelir aramız bozulur kolayca ulaşabilmesi hoş olmaz .. Bana asılan olsa ben rahatsız olsam derim şifremi istemesi bana güvenmediğini hissettryo bana güvenmeyenede niye şifremi vereyimdiye çelişkide oluyo durum
Soran+1 yılGüvenmediğinden istediğini hissedyrm bundanda rahatszım vermek istemiyrm şifreyi . Önce konuşacağm ne desem tam anlarm ne amaçla bakmak istediğini :?
- +1 yıl
şifreni bi kere bakmaya mahsus verebilirsin o zaman sonrada değiştirirsin muhtemelen sana asılan var mı diye bakmak istiyodur ama vermemekte diretirsen şüphe uyanır nihayetinde facebookta başka erkeklerle pas vericek birinin şifreyi verceğine pek ihtimal vermez muhtemelen güvenden ziyade çevrendeki erkekleri kontrol etmek fişlemek tedbir için arkadaş ayağına asılanlar meriçler vs.etmek için bakar olmadı şifreyi verip 10dk sonra değiştirebilirsin bişey mi saklıyo şüphesiyle kafa ütülenmemesi için
İnsanlar o kadar cozutmuş durumda ki 3 aylık bir ilişkide sana kayıtsız şartsız güvenmemesi gayet normal... Şifreyi vermen sana bir şey kaybettirmez tam tersine güvenini kazanmış olursun. Ha tabi ondan da aynı şekilde şifresini istemelisin. Aksi takdirde asssla verme hatta konuyla ilgili problem çıkar benden tavsiye :)
00 Yorumlaben olsam bunu bir hakaret kabul ederim şifremi alıp ne arayacak ne bulmaya çalışacak bence kendini ezdirme güven problemi varsa kendi sorunu bunun için kendini kişiliğini ezdirme ama bir öneri isterse facesini kapatabileceğini söyle tepkisini al...
10 Yorumla
+1 yılverme diyen arkadaslarin niye o kadar cok sevgilileri oldugunu daha iyi anlamaya basladim. gizlin saklin yoksa versen ne olur ölürmüsün? su facebook icine edeyim ya herkesi bir havalara soktu. özel birsey istiyorsan hayatinda öyle özelligi yok eden sitelere olmuyacaksin kardesim. facebooka senin fotolarini bütün bilgilerini kullanma hakki verirken iyidie sevgiline sifrenimi verince kötü?
00 Yorumlaciddi bir ilşki var diyorsun ama bana özel bir şey diyorsun şifre sonuçta ne para vermişssn ne basına uyumussn sankı adam profılını delet edecek ciddi ilişki için once her sey seffaf olur benm sewgılmde vermıyordu bende vermedım sonra delı oldu ıstedı sıfre mı ben yıne vermeyınce ex olduk :D sizde olmayn verın sıfrelerı,
00 Yorumla
+1 yılbugun facebuk şifresini veren yarın ne vermez herşeyi verir evinin anahtarını verir yani sakın aman yapma böyle bir şey..
10 Yorumla
+1 yıleger reelden taniyorsan ver gitsin, ne olabilir ki? birsey olursa aptalca sey yaparsa adini adresini biliyorsun, gider suc duyurusunda bulunursun, sanaldan bir iliskiyse verme, sonucta sanalda sifre isteyen avcilar dolu (;
10 Yorumla
+1 yılbence güvenle alakalı değil sahiplenme duygusu yavşayan felan varmı varsa çizeyim hesabı senn kız arkadaşlarınla konuştuklarına bakmayacaktır bile bence ciddi diyorsan ver gitsin hem nasıl biri olduğunu daha iyi anlamış olursun..
12 Yorumla
Soran+1 yılAslnda denemelik öyle mi yapsam :/ baksam neye yoğunlaşıyor . kıskanççlıklara mı sahiplenmeye mi
- +1 yıl
benimde istediğim oldu mesela ama kızla alakalı değil arkadaşlarından sarkan varmı ? hesabını görürüz diye :) ama çocuğu anlayamazsın sende sonuçta kızsın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılaman diyim sakın verme facebok şifreni felan.o senin kişisel alanın ya.ne diye istiyor.sana güvenmiyor mu?şifreni verme ama bakmak istiyorsa facebokuna senin yanında baksın.ama şifre felan verme yani.
10 YorumlaSana güvenmediği açık. Şifrenin neden şifre olduğunu anımsat ve şifrelerini kimseyle paylaşamayacağını söyle. Israrına devam ediyorsa zaten hislerin karşılıksız demektir.
10 Yorumlabana güvenmiyorsan benimle işin olmasın çık git hayatımdan de ve resti çek bak noluyor!
10 Yorumla
+1 yılbana çok ters geliyo ee neymiş efendim sevgiliyiz bana yok Msn şifresini verecek yok Facebook şifresini verecek nedemek bu yaa seviyo olabilir ciddi olablir ama böle olması saçma bence ee neymiş kıskanıyorum bakacam buda demk oluyor ki Basbaya GÜVENCİ yok !...
00 YorumlaEğer uzun bi İlişki istiyorsan 3 maviden uzak duracaksın ;
Facebook , twitter , skype :) Al sana cevap10 Yorumlavakti zamanında benden istemişti sevgilim vermemiştim ..sende verme .. verince de vermeyincede tadı kaçıyor.. hem daha 3 ay olmuş ya..
10 YorumlaVermemelisin tabii ki , her ne kadar bir ilişki içinde olsanız da her iki tarafında kendi özel alanları olmalı ve yine her iki tarafında bu özellere saygıları olması gerekli.
10 Yorumlaben hiç vermedim sana da vermeni tavsiye etmem. hem üç ay ne be 8 senelik ilişkiler bitiyor..
10 YorumlaBenim ki de dün istedi vermedim.O özel bişey şu aşama da veremem o kadar güvenin yoksa hiç devam etmeyelim dedim ama kız haklı ister yani erkek arkadaşın da haklı doğal olarak
00 Yorumla
+1 yılVerme , çok görmek istiyosa yanında aç baksın. Şüphe yada güvensizlik belirtisi
10 YorumlaSaklayacak birşeyin yok madem özelini de biliyormuş.. Ver o kadar çok seviyorsan.
19 Yorumla
Soran+1 yılAama kızlarla konuşmalarımı görsün istemiyorum. Tüm akrabalarım felanda ekli. nerden bilebilrm bigün bana birşey olsa kızsa agbime mesaj atmayacağını ? Tam emin olamıyorum bu konuda
Soran+1 yılO triplere girdi bile. şifreyi vermdiğim için... Yarın buluşalm knşmak istyrm dedim ( artık çnkü cidden üzülüyrm) Herzaman olduğu gbi takışınca yok takmıyomuş yok o haklıymış gbi knşmaya önceden attan aldğı bişey varsa onu saymaya bide iyi gceler diyip konuyu kapatmöaya başladı bile
Soran+1 yılyarın güvenmediği için konuşmak istediğimi söyledim artkk..
Soran+1 yıliknalık değil yüz yüze konuşp mantıklı bir karar vermeliym mesajla olmasn ayrılcaksak bile çocuk değilz demi
Soran+1 yıl:)
kendin diyorsun kıskanılcak bişey yok herşey ortadaysa neden vermiyorsun demekki ortada bi durum var
bence vermelisin...
erkekler bu tip durumlardan rahatsız olurlar...
aynı durumun sana olduğunu düşünsene çocuğun ağ**na edersin :D01 Yorumla
Soran+1 yılne durumu yaaa yalnızca özel birşey diye kasıyorum
+1 yılFacebook dediğin nedirki ? Cocugun boyle bir zaafı var belliki vermelisin bence. Boyle sanal şeyler ilişkinizi yıpratmasın...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbugün facebook şifresini ister yarın msn skype gün gelir evinin anahtarını ister sonra yanında yatmak ister en son, bu işin sonu kötüye gider arkadaş ben kaçar.
10 Yorumlaverme sevgi ispatlanmaz eğer isptlanmaya çalışırsa tadı kaçar
04 Yorumla
Soran+1 yılOffffbu tripleride beni depresyona sokuyo ama ...
Soran+1 yılaaa sert oldu evet haklısn
+1 yılherifin sana değil kendine güveni yok...Artık gerisi sana kalmış...tecrübe olucak bunlar ilerde sana.. merak etme daha çok insan çıkacak karşına seveceğin...
02 Yorumla
Soran+1 yıloffffff offff peki ..
- +1 yıl
:))
vermen gerekir sende iste bu çok normal herkes ister abartılcak cidden birşey yok :)
10 Yorumlakendine ait şeyin şifresini kimseye verme. isteyenden uzaklaş.
10 Yorumlagüven yoksa problem var demektir verme tabiki...bu yüzden ayrılacaksa bırak gitsin...
10 Yorumla
+1 yılmisliyle karşılık ver.birden çok sayıda şifresini iste facebook olsun başka şeylerle alakalı özelini didikle iyice anlasın durumu
01 Yorumla
Soran+1 yıliyice sarpa sarar gbi durumalrrr...
kesinlikle verme... söylediklerine inanıyorsa başka birşeye gerek yok, seviyorsun diye tüm özelini önüne sermek zorunda değilsin. evlendikten sonra verirsin karı koca olucaksınız herşeyi paylaşacaksınız sonuçta. ama şu an çok erken bence...
00 Yorumlauvvv kötü gitti facebook kesin şifreni değiştirir arklarının yarısını siler ya da facebook kapatır kıskançsa bide kesin yapar
00 Yorumlane olursa olsun güvensin ya da güvenmesin o şifreyi vermezdim yerinde olsam.kişiliğime saldırı olarak görürüm ben.sevgilin bile olsa buna müdahale etmeye kimsenin hakkı yok.
00 YorumlaKendine güveniyorsan evlenince veririm de. O da tamam evlenirim derse ciddidir seninle onu anlarsın. Ama sana şunu deme şansıda var. Evlenirim ama bi yamuğun varsa boşarım. :D
00 Yorumlaipleri eline bir kere verdinmi.. bitti bu olay bilgin olsun! o yüzden iyi düşün.
10 Yorumlakesinlikle verme ayrılırsınız yarın bugün büyük sorun olur KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE benim çok sorun yaşayan arkadaşım oldu sen yaşama
03 Yorumla
Soran+1 yılOfffff vermiyorum diyede ya iyice güvenmeyecek hani güvenmezse koy gitsin demelik değil bu yani bu konu hariç hani mutluym onnla :( triplerde bi şuan
Soran+1 yılBencede .. ne yapmalı bilmiyorm ama şifreyi vermek istemyrm
+1 yılşifre istiyen sevgiliden hayır gelmez, derhal terkedilmelidir. yok çoluk çocukla uğraşırım diyosan ver şifreni hayat senin.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende normalde kesinlkle byle düşünüyrmda ya o öyle bi konusuyoki sakladığm şeyler varmış gbi. yok her sevgili verir şifresini ben neden vermzmişim ki. Ya herşey yolundayken byle bişeyin bu kadar sorun olması beni rahatsz ediyo
Aman verme Bnım kız arkadasım ıstedıı aşık oldgum ınsannn Verdım facebookta kımı aradıgıma bakmss hareket dokumune kız ısmı gormus ayrıldıkkkk Sımdı barıstıkkk Sfremı deyıstımm Yıne ıstıyor vermıyorummm
00 Yorumla3 aylık ciddi ilişki ? Bence iyi.Çok iyi.Bi sıkıntı yok yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdilik iyi yani
ya anlamıoyrum face ayaklarını sunu dıgım wermıosan cıddı fılan duunmeyıp saaadece ılerıye yonelık kendını duusnuorsun dıe dusunuorum
00 Yorumla
+1 yılklasik türk erkeği işte.Yok bide kart şifrelerini felan da istese...
01 Yorumla
Soran+1 yılKredi kartımı onda bırakmıştım şifresinide vermiştim bi kere o kesin güvensizlikten byle ya ..
Üzgünüm arkadaşım ama güven yoksa ,boşa zaman kaybetmeyin.
01 YorumlaBen vermem sifremi, guvenmezse guvenmesin tin tin zaten sevgilim yok
00 Yorumlakızım bi bas git allasen ayrılsam diyorsun şifreni iste diye o cocugu üzdüğüne değmez ver şifreni gitsin yada ayrıl . zaten öyle diyorsan
10 Yorumlaözelleri genelleştirmemeli :) ileride daha büyük sorunlar cıkaacaktır
00 YorumlaMadem saklayacak bir şeyin yok versen de bir şey değişmez.
13 Yorumla
Soran+1 yılkız arkadaşlarmla knşmalarm var okumasını istemiyorum, kıskançlık yapıp karasına göre insanları silerse sinirlenicem, resmen güvenszlkten istiyo bi kere ya
Soran+1 yılyarın konuşcam peki ..
+1 yılVericeksin Adam gibi Sende İnsanlar Ayrılmıcak savaşmayın ne yapacağınızı bılıyorsunuz. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden istiyor ki güvensizlik dşında?
eğer vermiyorsan sen de onunkini hiç bir zaman isteyemezsin
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten istemiyorum. Sevgilim olduğuna göre güveniyorum istemem
+1 yıl3 ayda kimse kimseye güvenmez.. ama face şifresi istemek nedir abicim yaa
00 Yorumla
+1 yılversen ölürmüüsnn ya ver gidsin guvenle ne alakası yok vermen gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden ki amaç ne
ne ver ne al abi tavsiyesi
16 Yorumla
Soran+1 yılBencede! Ama bizimki triplerde ..
Soran+1 yılSeviyorumda ayrılmak istemiyrm ..
Soran+1 yıldicem yarın..
+1 yılSuc senin insan baska face acar eklerdi olayda bu kadar buyumezdi ver bence sifreni
00 Yorumlaverme
sevginin ispatlamaya çalışıyor senden istediğine göre kendi mesaj kutusunuboşaltmışdır güvenmiyordur014 Yorumla
Soran+1 yılOffff :( ya bende byle düşünüyrm tek sorunumz bu oluncada napcam bilmiyorum ağlasam yeridr
Soran+1 yılYani ilşkimiz mal olmuş durumda ?
Soran+1 yılOffff offfffffffffffffffff yarın konuşacağm..
Soran+1 yıldeğerlide... güvenseysdi iyiydi
Soran+1 yılBen olsaydım bende daima güvenirdim bana
Soran+1 yıl:D sen neyin kafasındasın asıl ben onu merak ettm
Soran+1 yılsensin itici . insanlara laf sokmak için o kadar yazmaya üşenmiyomusn?
+1 yılVerme... Cevabın çok uzun ya da çok kısa!
15 Yorumla
Soran+1 yılBende vermek istemiyorum ... böylede resmen üzüyo beni . Ne demek istedin anlamadım çok uzu çok kısa?
- +1 yıl
kısa cevap verince yayınlamıyor, cevabın çok uzun veya çok kısa diye bir uyarı çıkıyor... Kısa cevap verenler genelde o metni kopyalayıp yapıştır...
Seni üzen bir sevgiliyle vakit kaybetme...
Soran+1 yılofff of ağlıycam
- +1 yıl
Ağlanacak birşey yok... Tavrını koymayı bilecek, sınırlarını çizecek ve ısrarcı olunmaması gereken konuları kesin bir dille anlatacaksın...
Soran+1 yılburda byleyimde ona karşı öyleyim. şuan çok mutsuzm ama tabi
+1 yılkendisine guveni sifir o arkadasin. kurtul ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılAma tek sorun bu işte başka herşey yolunda gbi çok da seviyorum
- +1 yıl
tek sorun ama cok buyuk sorun. sevmek yetmez tek basina. bir iliskinin temeli guvene dayilidir
Verme şifreni lüzum yok.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 680 cevap paylaştı. ben vermem sen naparsın onuda bilmem
01 Yorumla
Soran+1 yılBende vermek istemiyrm
3 ay ciddi ilişki vayyyyyy
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi yani güzel herşey yolunda . Öyle hop demelik ayrılmalık değil
verme..saygı duysun özel hayat diye bişey var.
02 Yorumla
Soran+1 yılivet kesinlkleee
- +1 yıl
Facebook cok özel ya
ver qitsin ya ne var ki bunda
01 Yorumla
Soran+1 yılvermek istemiyorum ama güvenilmediğini hi,ssedyrm
Kendinden eminsen söyle bakalım ne yapacak...
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem