O aramasa bile benim sık sık onu aramamı tavsiye eder misiniz?
Kız arkadaşım arkadaşlarıylayken telefonumu açmıyor, haftada iki kez telefon ediyor, sizce normal mi?
O aramasa bile benim sık sık onu aramamı tavsiye eder misiniz?
Bence hemen acaba başkasıyla mı falan gibi şeyleri düşünmemek lazım mesela bende eski sevgilimi evde birileri varken arayamıyordum ve çoğu zaman vaktim olmadığı için genelde mesajlaşıp haftada bir iki kez telefonda konuşmak zorunda kalırdık. Belki arkadaşları şenle çıkmasına kızıyor ya da ilişkinizi bilmeyebilirler ama en iyisi bu konuyu kız arkadaşına açık açık dile getirmen zaten aranızda bir güven sorunu varsa bu ilişki de bir problem var demektir..Bu yüzden en iyisi sen burda bin tane farklı insana sorucağına bu konuyu direk açık açık sevgiline uygun sakin bir dille anlat.
ilgi eksikliği olduğu kesin, arkadaşlarına senden bahsetmemiş de olabilir...
her gün sen ara desem fazla ilgiden sıkılır,
sen de az ara desem aranız iyice soğur,
arayıp durumu anlat desem mız mız durumuna düşersin,
boş ver rahat ol, arıza çıkardığı yerde gönderirsin, sevgili üstüne bu kadar düşmeyin, biri gider biri gelir...
seni aramayan bir kızı sen hiç arama
seni aramak isteyen kız seni arar sesini duymak isterse bir şekilde sana ulaşır
ama bu kız sana çok fazla değer vermiyor ama senin ona verdiğin değer ve aşırı ilgiden dolayı sana bitti demiyor
böyle idare etmeye çalışıyor zaten farklı şehirlerdesiniz o istediği gibi takılıyor sana hesap vermiyor ayda bir görüşmek onun için yeterli ama böyle kızlar çok tehlikeli ben şahsen uzak dur derim
kız arkadaşın seni kullanıyor o kızdan hemen acilen uzaklaş ben aynı durumu defalarca yaşadım kızlar maddi imkanları kariyeri vb. seberlerden dolayı yani sende onu çeken bazı maddi yada manevi imkanlar olabilir bu sebeplerden dolayı senin yanında yer alıyor sanırsın ama o kız asla senin yanında olmamıştır.
seni aldatıyor kandırıyor kullanıyor demektir
ve o kızdan sana bir fayda gelmez
Cevap
5Cevap
arkadaşlarıylayken telefonlarına cevap vermiyor. Eve dönünce veriyor. Az arıyor ve farklı şehirlerdesiniz.
Bence sevgilisini seninle aldatıyor.
Senide onunla tabi..
ama aldatma yoksa bile. Kıllanmamak İmkansız. Tez zamanda kurtulmaya bak.
ya da çek restini.
açılacak o telefon de..
bu kızın yaptığını yapan bi kız arkadaşım var o sevgilisyle aynı şehirdeyken böyle yapıyo. bi de sizin gibi ayrı olsalar işi daha kolay olcak tabi. aklına fit sokmak gibi olmasın ama büyük ihtimalle seni aldatıyo başka erkeklerle. tabi günahını da almayalım.
Her insanı aynı değildir.Seviyodur amaher an görüşmek sıkıcı ve anlamsı geliyo olabilir.Haftada 2 az haklısın ama ben olsam sevgilimi haftada 1 anca arardım heralde:))
o seninle vakit geçiriyor yedek durumundasın sen de arama onu o arasın seni...
çok düşündürücü bi durum bu...ama sonunuzun ayrılık alabilice kesin bence...
sizin ilişkiniz ayrılıkla son bulur haftada 2 kez insan sıradan arkadaşını bile daha fazla arayıp soruyor ki sen sevgilisisin normal değil anlayacağın
farklı şehirlerdeysen her şey olabilir :)) garantisi yok...
farklı şehir hissetmeden aşk yaşamak çok zor çok çok
Aynı durumu 3 sene yaşadım ne kadar çabuk kurtulursan okadar az canın yanar. gerçek adını adresini oturdugu yeri falan biliyor musun?
Ben bunda bir bit yeniği olduğunu düşünürüm.
tabiki normal değil öle ilişki mi olur :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar