Bu kişiyle nerede tanıştın bilemiyorum. Ama şu bir gercek ki ilk başta telefon tarzı şeyler istemeyen bir çeşit taktik anlaşıyını benimsemiş. Karşı tarafı ürkütmeden birden bire kendisinin teli vermesini bekleyerek zaman kollama taktigii gibi birşey. FAcebook larınızı nasıl eklediniz bilemiyorum. ama telefon ayrı sanalda face yada msn tarzı şeyler ayrı. Evet telefon daha da samimimi oldugunuzda istenebilir. Bekliyor sadece futbol macı veya yemek veya sinema gibi şeyleri biriktirip sonradan telefonunu senin vermeni saglamaya calışıyor.
Telefonu direk isterse ki belki de başkalarıyla herhangi bir şekilde sanalda tanışıp istemiştir de karşıdaki kişi vermemiş ve sogumuştur . Bu yüzden sana aynısını yapmak istememiştir diye düşünüyorum.Güzelt aktik anlayışı. cünkü birden bire telefonunu isterse sen farkında olmadan ya verecektin ya da çekinip vermeyecektin. O yüzden bunu daha önce yaşamış başkasıyla ki senin telini vermeni saglıyor. ve götürecegi yerleri biriktirip senden telefon numranı istemeden telini vermeni istiyor.01 Yorumla- +1 yıl
bu kişiyle internette tanışmadım ben..4 senedir aynı yerde çalışıyoruz, birbirimizi sadece sima olarak tanıyoduk, facete arkadaş olmuştuk 5-6 ay önce..son 1 aydır da faceten sohbet ediyoruz..telimi dolaylı olarak istemiş gibi oldu aslında bu otogar olayında ama ben farkedemedim.. :)
En İyi Cevaplar
Kapsama alanı sorunu var galiba antenler cekmiyor ara sira hat düsüyor herhalde :)
Çok fazla heycanladırıyorsunuz demekki unuttuna göre,Okul müdüründen istemeyi düşünüyo ama sizden istemeyi düsünmüyo üstelik facede görüşüyorsunuz komedi gibi :) yada cok acemi
Sonucta birinin adim atmasi lazim , gurur meselesi olmadan :)114 Yorumla
merak etme bugün telefon numaranı istemeye çekiniyor olabilir ama iki gün sonra işler değişicek ve başka bişey isteyecek ..akılı ol bir anda başka yüzle karşılaşabilirsin ..müd bunlar kaç tane öğretmen geçiyor ellerinden aman diyorum kaliteyi koru aklı ol.unutmaki sen bir kadınsın beyin çekirdeğin 10 m önde ...dikkat
01 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 508 cevap paylaştı. :) eğlenceli bir çift olursunuz siz birlikte olsanız :)
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
En büyük hatan bir kere illa onun senin telefonunu istemesini beklemek. Hadi istemedi vs..
"dün de facete konuşurken özür diledi gelemedim telefon numaran da yoktu filan dedi.." eee be canım bu konuşma olmuş hala alışveriş yok hastamısınız.
hemen evet yaa bak sıkıntı oldu bende nerdesin diye arayamadım.
0 505 *** **** benim numara çaldırsana bir daha böyle sıkıntılar yaşamayalım diyiverecektin.
gelmişler 30 yaşına, iki dene çekingen Davşan..
Tüüüüü size tüüüü :))24 Yorumla- +1 yıl
o numara ne üstat ?:D
- +1 yıl
:)))
İnternet & Teknoloji konusunda 317 cevap paylaştı. Anlaşılmaz karmaşık bi ilişki sizinki.
İkinizde teknolojiyi kullanıyorsunuz ancak bir birinizden ay ile dünya kadar uzaksınız.
Sen facede yayınla telini oda görmezse onun körlüğü olsun.
İnsan aşık olmasa bile bir bayanla buluşacakken telini almayı nasıl unutur.Üstelik o bayana yazıyorsun çiziyorsun ve maça gidiyorsun.Bazen hem cinsilerimi bile anlamıyorum.
Ayrıca ekilmek kötü bir sey hele ki bir bayan için.Senin adına üzüldüm özlem2202 Yorumla- +1 yıl
ekilmedim ki ben. bi aksilik olmazsa gelicem dedi ben ona 8 gibi inerim demiştim..o gün bi arkdşının akrabasının düğünü varmış okulunun bulunduğu köyde oraya götürmüşler, saat 8e geliyomuş benim gitmem lazım da diyememiş, bana gelemiyorum diye de ulaşamamış..ben da zaten 6da indim, 8de gelse bile göremicekti beni haha :))
+1 yılaşk insanı herhale sokabilir :) zaten herkes biraz çocuktur.Hangimiz tam olarak büyüdükki :)
13 Yorumla- +1 yıl
hıh şimdi tam oldu hocam :)
maça davet edilmiş, yemeğe davet edilmiş, daha ne bkeliyorsunki olumlu bütün adımlar atılmış. telefon numarını vermeye cesaret edemiyorsan. maça veya yemeğe gittiğinizde telefonunu sessize alıp telefonunu bulamıyormuşsun gibi davranıp aramasını sağlayabilirsin.!
01 Yorumlaadam çekingen senden isteyemiyor anlaşılan, sen bu durumda biraz cesaretli olman lazım, bunun kızlık gururu ile bir ilgisi yok..
sen ver ona numaranı hatta onunkini iste, bi bahane de olabilir direk de isteyebilirsin..
bir de adama daha fazla cesaret ver..
hani maça gidecektik, hani yemeğe gidecektik tarzı konuş istediğini anlasın..
hep böyle olmaz başta biraz sen cesaretli ol bunda yanlış bir şey yok..05 Yorumla:))) Hehe süpermiş:)) Ama o kadar da olmaz yahu. Bence sen yine de kendini ağırdan sat:)
11 YorumlaLiseli aşıklar gibisininiz
Bazen olur. Özlememiş misin ?
O zamanki duyguları bir daha yakalamak zordur.14 YorumlaBence numaranın istemiş işte daha ne diyecek.
Hep kadınlar mı dolaylı anlatıp.
Gözlerime nbakınca anlamalıydın diyecek13 YorumlaCok tatlisiniz oncelikle bunu soyliyeyim:))
sonrasinda artik bi bahane bul sen iste :d11 Yorumla
+1 yılSen bu elemanı kaçırma böylesi bu zamanda zor. Mutluluklar dilerim.
11 Yorumlaçok şirin ya :))) siz verin tabi numaranızı.uzatmayın canım artık :)
11 YorumlaCanım bu kadınlar neden herşeyi beylerden bekler anlamıyorum sen iste numarasını adamı istiyorsan tabi.. Bu kadar muhabbet olmuş realdede görüşüyorsunuz ben çokdan almışdım bi bahaneyle..:=))
10 Yorumlaalem aya çıktı ordan haberleşiyor oooooooo size bak
29-27 valla tebrikler :D01 Yorumla
+1 yılevet senin al bu numaram lazım olur ulaşmak gerekir de ver.
02 Yorumla- +1 yıl
olur olur oda olur :))
+1 yılSinyalden de öteye geçmiş durum. Cesaret edemiyor bahaneleri var ama sebep sayılmaz. Ciddiyse telefon numaranı almaktan daha kolay birşey olmazdı.
05 Yorumla- +1 yıl
Bir telefon numarası almak için zamanın geçmesıne göz yumuyor. Sevdıgını kaybetmemek için hızlı olmalı. Ya ondan önce başkası senın kalbıne girerse. Bunu ihmal edıyor ama.
- +1 yıl
Biran evvel görüşmelisiniz o zman. Hayatında yerı olacak mı, olmayacak mı sorusu cevap bulur hem. Zaman ve emek harcayıp sıkıntılarla karşılamaktansa karar vermış olursunuz.
gelemedim numaran yoktu dedğnde istemedğn için yoktu demeliydin :) neyse geçmiş o numarasını verene kadar sen bir aktflıkte bulunma :)
01 Yorumla- 116 Yorumla
sen gene de sabret canım en ıyısı faceden bıraz uzak dur merak etsın bu boyle olmaz dıyıp numaranı ıster
01 Yorumlaabayı yakmışsınız hayırlı olsun xD
ama ben futbol maçı dısında ne gelişmeler oldu ona takıldım011 Yorumla- +1 yıl
zaten başka bahanede bulunmuyor yemek yemekiçin bu hep boyle olmuştur.
hemen tarifini veriyorum...
ortaya ilgisiz bi idda atılır genelde erkek atar
kaybeden yemek ısmarlar denir kız bunu yemiş gibi yapar
bu bahane ile yemeğe çıkılır ve ortam oluşturulur.
olsun bunlar güzel şeyler yaşamaya değer xD - +1 yıl
aslında şöyle..ikimiz de sınava giricez ben müdür yardımcılığı o da müdürlük sınavına..ortak konular çıkıcak sınavda..iddiaya girelim bana 5 soru sor hepsini bilirim dedi..nesine dedi..ben de bilmiyorum dedim..100 tane etipufuna dedi :D ben de kabul etmedim ben kazanıcam biliyorum, napcam o kadar etipufu dedim, sonra yemek olayı çıktı işte :)
+1 yılbir an önce telefon msn faks ne varsa ver adamı zorlama fazla kolaylık sağla 27 yaşındasın özlem22 biraz gerçekçi olalım
07 Yorumla- +1 yıl
zaman akıp gidiyor özlem engel olamıyoruz, 30 a az kalmış e bu saatten sonra da lay lay lom yapılmaz.çocuklar gibi falan da diyince hissiyatı anlar gibi oldum az çok , demem o ki biraz daha ileriye yönelik düşünecek olursak artık vakti gelmiş :)
- +1 yıl
hayırlısı tabi , müdürmüş bide daha nolsun , rahat ol bence sakın fazla çocukmuş gibi yapma , demek istediğimi anlamışsındır, 29 yaşında adam neticede yıldırma bence
- +1 yıl
müdür mü?
+1 yıl05 olan bölüme kadarıyla ikinizde bir şey yapamazsınız doldurun kalanlarını.boşaltın çekingenlik deposunu
00 Yorumla
+1 yılSen iste numarani verecekmisin yoksa guvercinlerle mi haberlesecez de anlar herhalde
110 Yorumla- +1 yıl
Sizi hep karistiriyorum ozlem22 ozlem24 bahene lazimsa 7/24 hizmetteyim :))
- +1 yıl
yok be abi o cümle,bu kızı aşar..diyemez kesinlikle :))
- +1 yıl
@Doktor sana lambayi kim takti :))) modmu oldun
@ozlem ogretmenim guvercinlerle derse ben dumanla haberlesmeyi tercih ederim de :)) - +1 yıl
öyle oldu abi :)
- +1 yıl
Olmadi beni yaninda gotur arkada sessiz sessiz oturur yemegimi yerim sonra cikar giderim :)))
+1 yılbana göre telefon numaranı istemiş dolaylı yoldan bi daha dile getirdiğinde ver
02 Yorumla- +1 yıl
bol şans :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılfazla ayak sürtmeyin artık :)
bi taraf itiraf etmesi ile
çorap söküğü gibi gibi gelir..
hayırlısı02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılasalında erkekten gelmeli
ama bi taraf dedim
sende olabilirsin
sonra kaçarsa..
benim gibiyse hayatta yanaşmaz sonra..
- İnternet & Teknoloji konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılne kadar ilginç...:)
213 Yorumla- +1 yıl
şşaşırıdm açıkçası hanı ortak tanıdklarınız falan olmasa başka şeyler düşünürdüm ama çekınıyor herhalde.. en ıyısı en kısa zmanda yuzyuze gelıp halletmenız herşeyı eh mecburen alınacak verılecek o telefonlar:))
- +1 yıl
ya boşver artık onları düşünmüyorum bıle benım dedıkelrımle hıc aklını bulandırma.. Şu anda öyle dusunmuyorum.. Sadce acaba çekınıyor mu yuzyuze goruşmeye acaba
- +1 yıl
en ıyısını yaparsın. Çekınıyordur belkı :) Yap bence:)
- +1 yıl
sen yıne gaza falan gelme aman aman .. hayırlısı ne ıse olsun :)
- +1 yıl
bız bazen çok mudahalecı yazıyoruz farkında olmadan ondan gaza gelme dıyorum.. Yoksa okulu basma fıkrı fena degıl hanı :P
- +1 yıl
bu kadar da fenayım hanı :))))
+1 yılallah kolaylık versin kadın olmakta zor be .d
010 Yorumla- +1 yıl
yok be abicim
istese anında evlenir adamla da
allta kalmak istemiyo ondan bekliyo cadaloz :D
- +1 yıl
siz hanımlar çok zekisiniz ve cinsiniz bunun detaylarını anlatırdımda bayağı uzun sürer .d erkekleri parmağınızda oynatıyorsunuz bizde mal gibi kalıyoruz .d yani bende oyle hiçbir hanımı kıramıyorum bu lanet huyumdanda vazgeçemiyorum
- +1 yıl
abi ztn cinlikleri burda istedikleri halde dayanabiliyorlar gururları hep onde bizde şaklaban gibiyiz işte .d.d
- +1 yıl
senin değilde başkalarının gözünde olur tamam normali bu ama bu normali normalleştirende sizler değilmisiniz ahh ahhh rusyada boylemi .d.d..d
- +1 yıl
orada durum ters helede buğgay tenli bi anadolu kaplanı gordulermi tamam .d
Acele etme verirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılBidaha sefere bir bahaneyle ver numaranı :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem