Hala telefon numaralarımızı veremedik birbirimize.. :)

sitede ilk sorduğum sorumdu "beni futbol maçına davet etti sizce benden hoşlanıyo mu?" :)) maça filan gidemedik henüz ama başka gelişmeler oldu tabii :p şu an aynı şehirdeyiz pazartesi göreve başladım burda ama hala göremedik birbirimizi :) pazar günü ben ankaradan dönerken eşyalarımı almak için otogara gelicekti öyle bi muhabbet oldu ama bu akıllı şahıs telefon numaramı istemeyi unuttu, ben de bişey demedim tabii..sonuç olarak onun işleri çıkmış filan gelemedi, dün de facete konuşurken özür diledi gelemedim telefon numaran da yoktu filan dedi..kendisi okul müdürü benim okul müdürümün arkadaşı, müdürümü arayıp istemeyi de düşünmüş ama cesaret edememiş, olsun bu konudaki cesaretsizliği de hoşuma gitmedi desem yalan olur, en azından düşünmüş :)) sonra muhabbet başka yerlere kaydı filan yine telefon numaralarımız yok birbirimizde..yahu bu adam açık açık istemeye mi çekiniyo, sinyali veriyo benim mi "al bu benim numaram" filan demem lazım, bana bi yardımcı olun :D
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada iddiaya girmiştik ve ben kazanmıştım yemeğe götürcek beni, bi de benim ona yemek sözüm var.. görüşmek için planlar hazır ama ne zaman gerçekleşir bilemiyorum :)) ya inanamıyorum o 29 ben 27 yaşında şu anlattıklarıma bakın çocuktan farkımız yok :))))
Hala telefon numaralarımızı veremedik birbirimize.. :)