Bir erkek geri dönme ihtimali yokken niye ayrıldığı kızın numarasını silmez?
Onun bana dönmesini aramasını beklemiyorum bende arayip sormam zaten
Ama numarayi silmemesi rahatsız edici
Onun bana dönmesini aramasını beklemiyorum bende arayip sormam zaten
Ama numarayi silmemesi rahatsız edici
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çocugun gözünde yok hükmündesin. Zerre kadar umursamıyor. Umursayan adam numarayı siler. Bak sen silmişsin. Cunku zoruna gitmiş. Ama onun icin sen hic bir sey ifade etmiyorsun ki zerre umursamamış
Bazıları diyor unutaöadıpı için silmiyor bazıları unuttupu için anlam veremiyorum
Bunu erkek arkime sordum işim olmayanı tutmam dedi rehberimde niye kayıtlı dursun ki dedi
Aramani istemiyo bacim. Birak pesini sonra cok uzulursun.
Ya knka göremde sürekki mesaj atıp aradığımı sanar yapmıyorum ki zatem bırakayım peşini
Baslik actigina gore takinti haline getirmissin. Dedigim gibi birak pesini onun. Sevmiyor seni
Evet takıntı yaptım yaa nasıl geçer
Şöyle bizim olay aslında beni üç ay önce tartışma esnasında emgelledi üş hafta geçti wpden bahaneyle yazdı geleceğimiz yok yaş farkımız var dedi 5 yaş büyüğüm ondan 1,5 sene sanaldan konuştul telden de konuşuyoduk. Yüzyüze gelmedik 21 yaşında ben 26. Minyonum ama. İşte bende dediklerine tm haklısın dedim beni yine sildi sonra yılbaşı akşamı aradı açmadım işim vardı niye aradın ki işteyim yazdım cevap vermedi sonra ekledi beni yazmıyo işte ozmndan beri
Yorumunu bekliyorum
Ararsa açmıycam diye silmiyordur
Ezberindeyse numaram peki
Ya bazı erkekler silmeye gerek duymaz üşenirler bazı manyaklar vardır kişi sayısı eksilsin istemez bazıları vardır kenarda dursun lazım olur der yani bir sürü çeşit insna var
Ararsa açmıyım diye numara tutarmısın sen?
Evet valla tutuyorum dnndnnc mesela Bi hastaneye gidiyorum sürekli ben her gitmede arıyorlar memnun musunuz diye sormaya kaydediyorum o numarayı açmıyorum gıcık oluyorum ve bunun gibi bir sürü örnek
Karşı cinse yönelik böyle bir tutumun oluyor mu?
Karlı cinsle işim olmaz benim numaram herkeste yoktur sadece ailem eşim ve üç beş arkadaş bitti gitti yabancı numaraları da asla açmam
Profili erkek açmışım kadınım bu arada dnndnd
Peki bir sey soracagim. Ben hoslandigim bir kiza duygularimi actim. Fakat bana hayır cevabıni verdi. Bende bunun uzerine ozur diledim, bir daha yazmayacagimi ve numarasini silecegimi soyledim. Bunun uzerine o da whatsapp profil resmini gizledi benden. Silmiş gibi göstermek için. Fakat sonra ogrendim ki silmemiş. Dogrudan silmek veya engellemek yerine bir insan neden boyle bir sey yapar ki? Senin soyledigin sebepten mi?
Arayarak konuştuğun biriyse evet olabilir ama çokta konuşmuyorsan senin girdi çıktını takip etmek için silmemişte olabilir
Hic aramadım. Hep whatsapptan konustuk. Whatsapptan yazsam bile konusma gecmisimizden ben oldugumu anlamazmıydı?
O zaman benim dediğim sebepten silmemezlik yapmamıştır
Bilemem amacı ne
Hangi sebep dedigin?
Ararsa açmam diye değildir
Ama belki konusmalarimizi silmistir whatsapptan. O yuzden ben yeniden yazarsam, tanıyamayabilir. Boyle dusunerek silmemiş olabilir.
Mantıklı
Ama konusmaları silmek yerine, numarayı silmek, hatta engellemek daha mantikli degil mi? Zaten ortak arkadas cevremiz yok. Is arkadasida degiliz. Yani bana ihtiyaci olabilecek bir durum yok.
Bimem
Acaba ben siliyorum numaranı dedigim icin, zoruna gitti altta kalmamak icin mi silmiş süsü verdi?
Yav ne biliyim sal beni lütfen artık
Son fikrin ne? Söyle öyle git.
Altta kalmamak için yapmış olabilir evet son soruydu yazma daha bunaldım ndndnd
Ama whatsapp konusmalarimizi sildiyse, mesaj yazdigimda taniyip cevap vermemek icinde silmiş olması mantikli degil mi
Sen kızı da böyle darladın mı? Cevap vermek istemiyorum yazma daa
Gumushanelimisin sen
Yokkk
Nerelisin
Sen sildin mi?
Evet baktım o gün hala kayıtlımıhın diye silmemiş
Peki bir kız silmiş gibi yapıp, whatsapp profil fotografini o kisiden gizliyorsa ama numarayı gercekten silmiyorsa. Bunun bir anlamı varmıdır?
İlgi çekemye çalışıyodur
Ben duygularimi actim. Fakat bana hayır cevabıni verdi. Bende bunun uzerine ozur diledim, bir daha yazmayacagimi ve numarasini silecegimi soyledim. Bunun uzerine o da whatsapp profil resmini gizledi benden. Silmiş gibi göstermek için. Fakat sonra ogrendim ki silmemiş. Dogrudan silmek veya engellemek yerine bir insan neden boyle bir sey yapar ki?
Bir daha yazma diye yapmıştır. Bırak peşini çok üzülürsün knka somra
O zaman niye dogrudan silmiyor ve engellemiyor. Numaramı tutmasının ne anlamı var? Ustelik boyle bir oyun yaparak.
önemsiz görmüştür
Ne saçma ya ben direkt silerim konuşmayacsğım insanı
valla engeller geçerim. rehberden silme olayı tamamen tercih meselesi. sildiklerim de oldu , banane ya zaten engelledim dediğim de. ama bir kere engellediğimin engelini kaldırmam ben o yüzden kalmış kalmamış önemi yok
Bende asla konuşmayacağım kişileri silerim niye dursunki gereksiz
o kadar takıntı yapılacak konu değil bence, sil geç-engelle geç :D hangisi kolayına geliyorsa işte
Size heyecan lazım
Neden silsin ki
Engellemeyi bilmişti knka silmek zor olmasa gerek