Windows.old u silsem ne olur ?
iki tane var 150 gb yer kaplıyor.
Silsem ne olur ?
iki tane var 150 gb yer kaplıyor.
Silsem ne olur ?
Sen format atayım derken eski verileri silmeden direkt üzerine mi kurdun windows'u :)
O eski işletim sistemi ve üzerindeki veriler. Zaten içindekileri şu an kullanamıyorsun ve boşa yer kaplıyor. Sil gitsin ancak silme işlemi uzun sürecektir. Silerken bazen hata verebiliyor o durumda unlocker programını kullan.
Windows. old eski işletim sistemindir. Disk Temizleme'yi kullanarak silmeni öneririm. El ile silme.
farkı nedir?
Bilmiyorum fakat Microsoft bunu öneriyor. Nasıl kullanılacağını öğrenmek istiyorsanız: windows.microsoft.com/.../delete-files-using-disk-cleanup
silme eksik olur cöker
Cevap
6Cevap
bisey olmaz , yeniden start yaparsin sildikten sonra , otomatik tanir digerini
Kurulumdan yana sıkıntın olduğu belli, silmene izin vermeyecektir zaten servise götür temiz bir kurulum yapsınlar
sil o zaten içide önemli dosyaların olabilir diye sistem bırakıyo onu silersen daha iyi olur
Sil kullanmıyorsan :Dd
Şaka mı yapıyorsun sen ya Sarışın mısın
insanlar bir şeyleri yeni öğrenebilir. sen ne olduğunu biliyorsun diye herkes bilmek zorunda değil.
Soru sormak için biraz araştırma yapmak gerekir senin şu sorun beni leylekler mi getirdi gibi bişe yani
bu site soru cevap sitesi. cevap almak için soruluyor. farkında değilsin sanırım.
zararın olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar