İnternet & Teknoloji Windows başlatılıyorda kaliyor? Ezel20 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beyler kasayi açıyorum windows logosu bile gelmiyor sadece windows başlatiliyorda kaliyor 3 4 saatir ugrasiyorum yardim eli uzatin e lütfen Güncellemeler+1 yıl Beyler bilgisayari 50 tlye yaptirdim sorun hardiskteymiş Windows başlatılıyorda kaliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
iSLaNDBaZaR Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 32% +1 yıl Bılgısayarı guvenli mod a almayı bır dene acılırken olmaz ıse dll dosyaların gıtmıs format şart demektır 0 0 Yorumla
J0nnylesh Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Güveni modda başlat. Sistem geri yükleme yap. 0 2 Yorumla Ezel20 +1 yıl Güvenli mod diye yazilar gelmiyo dir3k windows baslatiliyor geliyor Yorumla J0nnylesh +1 yıl Nasıl başalatabileceğini biliyor musun güvenli modda? Yorumla
Bayİtici Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl Açılırken f8 tuşuna bas güvenli modu dene. 0 0 Yorumla
Uzunömürlüinsan Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Güvenli modda başlat olmazsa format şart 0 2 Yorumla Ezel20 +1 yıl Güvenli mod diye yazilar gelmiyo dir3k windows baslatiliyor geliyor Yorumla Uzunömürlüinsan +1 yıl Ozaman formart şart Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 794 cevap paylaştı. Kapat 10 dk sonra ac 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Format şart. 0 1 Yorumla Ezel20 +1 yıl Onu bende dusundumde icindekiler gider diye kolay yol aramaya calisiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bılgısayarı guvenli mod a almayı bır dene acılırken olmaz ıse dll dosyaların gıtmıs format şart demektır
Güveni modda başlat. Sistem geri yükleme yap.
Güvenli mod diye yazilar gelmiyo dir3k windows baslatiliyor geliyor
Nasıl başalatabileceğini biliyor musun güvenli modda?
Açılırken f8 tuşuna bas güvenli modu dene.
Çok ısınmıştır kapat soğusun.
Güvenli modda başlat olmazsa format şart
Güvenli mod diye yazilar gelmiyo dir3k windows baslatiliyor geliyor
Ozaman formart şart
Teknik servise götür bir
Kaç wnd
Kapat 10 dk sonra ac
Güvenli modda aç
Formatla düzelir
Format şart.
Onu bende dusundumde icindekiler gider diye kolay yol aramaya calisiyorum