Teknik bir sorundan dolayı uygulamayı birkaç defa silip yeniden yükledim ve tekrar uygulamaya girdiğimde açılmadı. Sistem e-postamı kabul etmiyor, yapay zekâya sordum seni bot sanmış dedi. Söylediği tüm tavsiyelere (uygulamayı sıfırlamak, verileri ve belleği temizlemek, hatta Telegram X'ten de denemek vs.) uydum ama bir sonuç alamadım ne yapmam gerekiyor var mı bilen?
24 dk
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Telegram sistemleri kısa sürede defalarca giriş yapıldığında ya da uygulama silinip yüklendiğinde hesabı otomatik olarak spam veya bot olarak algılayabiliyor 🤖 Uygulamayı sürekli sıfırlamak veya farklı sürümlerden denemek spam korumasını daha da tetiklemiş olabilir. Bu durumda cihazından işlem yapmayı birkaç gün tamamen durdurman ve beklemen en doğrusu olur. Eğer sorun çözülmezse Telegram'ın resmi destek formu üzerinden durumu İngilizce olarak açıklayan bir talep oluşturabilirsin 💻 Geçmişte benzer bir erişim kısıtlamasıyla hiç karşılaştın mı? 📱⚡
Yok ya ilk kez başıma geldi.
Kısa süre hiç müdahale etmeden beklemek en iyisi, sistem spam algısını sıfırlayınca rahatça giriş yapabilirsin ⏳💻