Şimdi uyku moduna alıyorum beklemeye geçiyor sonra 5 dk sonra kapanıyor space'e basınca açılmıyor bilgisayar kapanıyor yani
Ben kapanmasını istemiyorum space'e basınca açılsın uyku modunda olsun
4 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi uyku moduna alıyorum beklemeye geçiyor sonra 5 dk sonra kapanıyor space'e basınca açılmıyor bilgisayar kapanıyor yani
Ben kapanmasını istemiyorum space'e basınca açılsın uyku modunda olsun
Cevap
4Cevap
Neden uyku moduna alıyorsun bilgisayarı
Power tuşu asla bozulmaz o nereden çıktı? Uyku modu kısa süreli durdurma için geliştirilmiş bir şey gece boyu ya da günler boyu kapalı kalsın diye yapılmamış
Pc marka ve modeli ne
Dahili klavye ile algılamaz. USB klavye ya da mouse ile algılar. Mouse takarsın mouse ile tıklamayı algılar öylelikle açılır ama bunun için BIOS ayarlarına girip müdahale etmen gerekiyor. Bunu yapabilir misin bilmiyorum
Gemini'ye "Lenovo LOQ 15APH8 uyku modundayken Usb algılaması için BIOS ayarlarını kurcalamam lazım nasıl yaparım" yaz sana detaylıca yardımcı olur
Güç seçeneklerine gir orada var ayarı
Tek derdin bu olsun knkam
Yazdım yapmadınmı
Aslında çok basit ama işte anlatma olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum genelde Windows'un güç ayarlarındaki "Hazırda Beklet" (Hibernate) özelliğinden ya da hızlı başlatma çakışmalarından kaynaklanıyor. Bilgisayarın önce uykuya geçip kısa süre sonra tamamen kapanıyorsa, sistem gelişmiş güç planında uykudan hazırda bekletmeye geçecek şekilde ayarlanmış olabilir. Güç ve uyku ayarlarından "Gelişmiş güç ayarlarını değiştir" kısmına girip uykudan sonra hazırda bekletme süresini kapatmayı deneyebilirsin. Ayrıca aygıt yöneticisinden klavyenin "Bu cihaz bilgisayarı başlatsın" iznini kontrol etmek de space tuşu sorununu çözer 💻⚡ Sen hangi işletim sistemini kullanıyorsun, güç ayarlarını daha önce hiç kurcalamış mıydın 🚀