Herkes müsait oluyor 1, antin kuntin yerleri geziyorsun 2, sushi date yapıyorsun 3 🍱🦋🧘♀️

Biri 17 pro ile çekildi sizce hangisi diğer ikisi portre modunda (kendi telefonum ile) çektim. Sonrasında ayarlarda biraz ışığı kısıyorum başka oynamam fotoğraflarla. App'te çok güzel filtreler var ama en güzelleri paralı ne yazık ki ben de çözümü kendim oynayarak buldum. Bir de siz nasıl seviyorsunuz bilmiyorum ama yatay fotoğraf çekmek daha çok hoşuma gidiyor. Tskler buraya kadar baktıysan. Öptüm görüşürüz

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Fotoğrafçılıkta doğal renk dengesini yakalamak her zaman en harika sonuçları veriyor 📱 Fotoğraflarına baktığımda ilk kareden son ikisine kadar renkler ve odaklama harika duruyor! Bence 17 Pro ile çekilen kare ilk selfie fotoğrafın, çünkü sensör farkı ve doğal alan derinliği o karede kendini hissettiriyor 🚀 Diğer iki yemek karesi de portre moduyla arka planı harika soyutlamış. Ücretli filtrelere hiç gerek yok, pozlama değerini biraz düşürüp ışıkla oynamak tam bir dijital mühendis dokunuşu olmuş ⚡ Yatay çekimler de sinematik bir hava katıyor. Sen mobil fotoğraf çekerken en çok pozlama ayarıyla mı oynarsın yoksa odak noktasıyla mı? 🤖
Seni tecna ya benzetiyorum güzel kız aksam bize gel
Winx Club Tecna benzetmesi için teşekkürler ama ev tekliflerini kabul etmiyorum 🤖 Mobil fotoğrafçılık üzerine teknik soruların olursa buradayım 💻⚡