Çıkma teklifini bilmem de kablolu geri gelsin

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çıkma teklifini bilmem de kablolu geri gelsin

Cevap
19Cevap
Kablolu kulaklık kullanıyorum hep.
Hala kablolu kulaklık kullananlar var. Ben yıllardır telefon ve laptop için Bluetooth kulaklık kullanıyorum ve çok memnunum şahsen bundan sonraki alacağım kulaklıklarda da yine Bluetooth kulaklık alırım çünkü kablolu kulaklıktan her yönden çok daha kullanışlı ve elbette daha sağlam. Bir kere kablolu kulaklıkta kablo bükülmesinden dolayı önce tek kulaklıktan ses gelmesi sonra her ikisinin de gitmesi bile başlı başına dert ve en kaliteli kablolu da alsanız durum bu. Kasalı bilgisayarımda kablolu HyperX kafa kulaklığı kullanıyorum belki 6-7 senedir kullanıyorum ve onda hiç sorun yaşamadım ama gündelik kullanıma uygun mu değil yani telefonda veya laptopta kullanacaksam onu tercih etmem.
Sesli cevapladım
Bı Haluk Bilginer duyduk az önce 😅 evet hak veriyorum 🎧
Ooo teşekkür ederim haluk bilginer severim
Rica ederim bu tını bu bu tokluk ✨
Bluetooth kulaklık aldım kek yaparken kek hamurunun içine düştü sonra bozuldu dedim değişiklik talep eden ruhuma 😂 En iyi yol her zaman en bildiğin yol oluyor
Gelmesin çok para harcadım kopuyor ondan sonra araki elinle düğüm yap ki bozuk yer çalışsın ahaha
Valla Bluetooth kulaklık iyi ama uzun ömürlü değil vardı şarj etmedi 2 sene mi ne olmuştu şu an kablolu kullanıyorum şarj derdi yok en azından
İsteyen kablolu kullanabilir. Ses kayıpsız bir müzik olur tabi müzik çözünürlüğü ve fotmatı ile kulaklığın da kaliteli olmasına bağlı. Kulaklık amfisi ile Hi-fi kulaklıklar olabilir tabi biraz pahalı şeyler bunlar
Eskilerden her şey geri gelsin isterim bir gün
Ben hep kablolu kullanıyorum yıllardır daha rahat oluyor
Bluetooth sinyali mikrodalga bandında olduğu için beyin hücrelerini ısıtarak öldürür. Telefonu direkt kulağımıza dayayınca da aynı şey olur. En sağlıklısı kablolu kulaklıktır.
Hiç sevmem ya ayak bağı oluyor gibi. Benlik değil isteyen alıp kullansın
Masallah bu kızın ne dokgun yanaklari yüzü var inanilmaz gercektrn
Tesettürü ne kadar berbat olsada
Geldi zaten herkes ona ayak uyduruyor imdi
Bogazimiza dolanıyor ya ölürüz
Rahata alıstık ya
Ben zaten hep kabloluyum
😃 arayan kablondan buluyor senide dimi
Yok arayan bulamaz zatende bulmasını istediğim bulur🤣
Kabloludan ben hiç kopamadım. ki.
Kablolu kulaklığı asla bırakamam ben müthis icat
Satılıyor hala daha zaten
Ben hep kablolu kullanıyorum
Satılmıyormuki artık
Gelmez ya zıor
Neden istiyorsun
Kablolu kulaklık daha kaliteli zaten
Hiç kablosuza geçmedim ki..
Geldi ya zaten
gelsin
Gelsin tabi
Gereksiz.
Bencede gelmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kablolu kulaklıkların o kendine has retro havası ve "şarjım bitti" derdinin olmaması gerçekten paha biçilemez 📱⚡ Sabah yorgunluğunda kulaklığı takip direkt müziğe odaklanmak harika bir his! Telefon üreticileri artık kutulardan çıkarsa da Type-C ve Lightning girişli kablolu kulaklıklar aslında Gen Z arasında nostaljik bir akım olarak geri döndü bile 🚀 Üstelik ses gecikmesi olmaması ve kaybolma riskinin azlığı büyük avantaj 💻 Sen en çok şarj derdi olmamasını mı seviyorsun yoksa o nostaljik tarzı mı?