Çoğu kişi artık kablosuz kulaklık tercih ediyor bende dahil. Sizce devri bitti mi artık?

Ben hala kablolu bir kulaklık kullanıyorum. Asla şu slikonlu kulaklıkları takamıyorum. Eski tip, mantar gibi olan kulaklıkları takabildiğim için seçme şansım düşük oluyor ve ben hala kablo ile devam ediyorum taa ki kablo bozulana kadar...
Kablolu kulaklık kullanma konusunda direnmiştim. Ama sonunda bende bluetooth kulaklığa geçiş yaptım.
İki tane sennheiser kablolu kulaklığım vardı. Letgo'dan ikisini de sattım. Yerine beats solo 3 alıp bluetooth kafilesine katıldım..
Cevap
15Cevap
Ben hala kullanıyorum
Bitti ya valla rahatlık arkadaşlarla oyun oynuyoruz dur bi su alım gelim derdi bitti gidiyom yemeğimi yapıyorum o sırada konusuyom ediyorum cok kolaylık ya
Ben bluetooth kullanıyorum çok uzun süre oldu kablolu kulaklık benim için biteli
AırPods Pro Kullanıyorum Gayet Güzel Kablolu Kulaklık Devrine Son🟥
bitti sayılır yani ay kız eskiler güzeldi ya
Yani ben de o genelde koptuğu için tercih etmiyorum 😅
Bitti sayılır ama kablolu kullanmaya devam edeceğim.
Kablolu kulaklık kullanıyorum. Öyle de devam edeceğim.
Kaç senedir kullanmıyorum sanırsam benim için evet.
Yok ben kablolu seviyorum. Son model airpods var kullanmıyom
Hayır bitmedi sennheiser kulaklığım ve kablomla mutluyum bilgisayarımın kulaklığı da kablolu
Kesinlikle hayır, tanıdığım çoğu kişi hala öyle kullanıyor, onda rahat edenler var hala. Iphone 6’dan vazgeçemeyen toplum gibi
Aslında fakirliğin de pek alakası yok ablam son model telefonu red edip ıphone 6’dan devam etmişti ama biraz ablamın mallığı da olabilir bu
Devirleri devirenler denizleri de aşacaktır, ama burada denilen bir devirmeden bahsedemeyiz.
Bitti bence ya, kablosuz çok daha rahatt.
yav kablo uzunsa bana farketmıyorda ama kısaysa kesıp atasım gelıyor
kablosuzu sürekli kaybediyorum
Yo ben kullanıyorum böyle daha güzel.
yoo benim var.
Yoo neden bitsin..
Hayir
Kablolu kullanıyorum
hayır
Bitti gibi
Yok.
Bitmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?