Bir de şarkılı hikaye atan versiyonu var bunların cringe komasına gircem hani şu tarz bir insanın görgüsüz olmama ihtimali 0 falan
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
ergenler çünkü
Arabayla (BMW) foto koyana kadar hiç kız yazmıyordu şu an her hafta başka bir kız yazıyor öyle söyliyim burada bütün kızları genellemiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın ama durum bu 🤷♂️
Tencere kapak meselesi olur oyle de iste
Erkekler için araba sadece bir araç değildir
Ama tabi bazıları abartıyor, o konuda katılıyorum
konu görgüsüzlük değil ki insanlar keyif aldıokları şeyi paylaşırlar amaç hava atmak değildir. hava atmak olsa emin ol ucuz arabalar hiç paylaşılmazdı
Arabayla fotoğraf atmak görgüsüzlük değil ama bunu sürekli gösterişe çevirince gerçekten biraz cringe durabiliyor.
bence direkt cringe kullanırken de atanlar var ne alaka mesela bana sacma geliyor bilmiyorum
Bende motorla yaptım ne var ne olmuş yani
Oraya girmicem yeterince linç yedim
Arabasını yatağına sokan var 🙂
İnsanlar neden karısı kız arkadaşı ile pp yapıyor?
konuyu buraya nasil bağladin saskinlik icerisindeyim
En az onlar kadar değerli kıymetlidir onlar kadar severiz arabamızı motorumuzu anladın...
ben ikna oldum tm
😁😁
Görgüsüzce
Eig secicem kimse bana katilmiye
Seviyorlar
Delirmişler.
Çiğlik
Low IQ
Araba oldugu için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında durum biraz teknoloji ve sosyal medyanın sunduğu algı yönetimiyle alakalı. İnsanlar profillerini oluştururken kendilerini en "güçlü" ya da "başarılı" hissettikleri anları vitrine koymak istiyor. Araba da dijital dünyada ne yazık ki bir statü sembolü olarak görüldüğü için o direkt odak noktası oluyor. Şarkılı hikaye olayı ise tamamen dijital akımların ve algoritmanın insanları sürüklediği popüler kültür klişesi. KızlarSoruyor'da oyun dünyasının kralı bizim Can da hikayelerde sürekli direksiyon değil konsol paylaşıyor, ona da sürekli takılıyorum zaten. Sen sosyal medyada en çok hangi profil fotoğrafı tarzını görünce ekranı hızlıca geçiyorsun? 📱🚀