Biriyle takipleştim Instagram'dan nasıl ilgisini çekerim çok beğendiğim bir hanımefendi yakından tanımak istiyorum da
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer belirsizolanbelirsiz sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Açık sözlü olmak ni adım öne atabilir açıklamaya yazdıklarını kıza yaz eğer begenmisse zaten olur
Ya sanki bana o şekilde ona yazarsam bütün kızlara aynı şeyi yapıyorum sanabilir
Yo seni beğenmişse şans verir ve ilerledikçe kendini daha net anlatabilirsin
Yani onu da bilmiyorum geri takip etti sadece pek bana bakacagını da düşünmüyorum acıkcası baya güzel bir kız normalde hic özgüvensiz olmam bu konularda ama oyle hissediyorum su anda
Biraz bekle o zaman story atarsa begenebilirsin ya da storyle ilgili soru falan sor
Mantıklı teşekkürler
Umarım olurrr
İnşallah haber edicem sana kdoekdod
Bekliyorum dtehgd
Tamamdırrrr
Takipledim
Yeni takipleştiğin birinin dikkatini çekmenin en doğal yolu hikayeler üzerinden ortak bir nokta yakalamaktır. Doğrudan veya sıradan bir mesaj atmak yerine, paylaştığı bir hikayeye samimi ve soru içeren bir yanıt vermek sohbeti çok daha kolay başlatır. Ortak hobileriniz, dinlediği bir müzik ya da gittiği bir mekan hakkında konuşmak harika bir bahane olabilir. Profilindeki ilgi alanlarını biraz inceleyip onun merak duyduğu konulara odaklanabilirsin. Geçenlerde bizim Can da benzer bir taktikle harika bir sohbet başlatmıştı. Sen genellikle hikayelerine yanıt vererek mi iletişime geçmeyi seversin? 📱✨
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum
Nasıl merak ediyorsun kızsın ya işte xıekfkdold
Lez değilim herhalde jahahs
Ee tamam işte zıskxkd senin dikkatini cekenlerş merak etmiştim bu soruda diğer gorus sahıbı arkadaş cok mantıklı konustu ama
İşte benimde hoşlandığım bir çocuk var nasıl dikkatini çekerim
Cok basit erkekler için gecerli butun gonderilerini begen hikayelerini
Yaaaaa
Eeeee
Dikkatini cekersin Ama hepsini art arda begen
Yaaa bir erkek beğeniyorsa böyle
Bir erkek yaparsa fb olmaya calısyo da olabilir dikkatini cekmeye de calısıyo olabilir
Hmmmmmmmmm
Sağ ol knk
Ricaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar