Mesela privden karşılıklı takipleşiyorsunuz ama kişisel hesabınızdan sadece sevgiliniz sizi takip ediyor ve siz etmiyorsunuz, neden mesela bi kız bunu yapar?
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Vardır başka konuştuğu ya da unutamadığı. ç çok yapıyodum küçükken mesela bir karar veremeyecğeim yaşlardayken
prive almis o kadar mainden niye takip etmesin
Tamamda o elemanı Prive alamıyodur işte xısks
Ben her yerden ediyorum. Bunu yapmayan kişi arayıştadır zaten sevgilim yok süsü veriyodur
priv iki hesabindan takiplesiyoruz mainden sadece ben takip ediyorum o etmiyor
Tamam işte diğer flörtleri görüp bu kim demesin diye mainden takip etmiyodur.
Canım öyle istediği için
Ergen mi
😀
Nasıl
dostum iki eglence amacli hesabinda varim karsilikli takiplesiyoruz gel gor ki ana hesabinda sadece ben takip ediyorum o etmiyor daha dogrusu ediyordu cikti
aldatıyo seni
ama iki priv hesabinda da varim sadece mainden beni takip etmiyor ama ben ediyorum
işte sen onun fanı değilsin senden utanıyor veya aldatıyor geri takip etmemiş bile git duzgunce uyar ya da yol ver
yani siz neden yaparsiniz mesela diyelim tamam eskiden o da sizi takip ediyordu mainden yani karsilikli takip ediyorsunuz ama sonra sizi cikiyor mesela siz olsaniz neden yapardiniz
YAPMAYIZ bu normal değil bi sebebi de varsa seni gizlemesi
bana da normal gelmiyor privine alip maine de alip beni takip etmemesi ilginc
ilginc iste.. kendisiyle konuştun mu
neyse boş ver bundan olmaz mi simdi sence
olmazyaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde sosyal medya kullanımı bazen karmaşık bir algoritma gibi davranabiliyor. Kızlar genelde ana hesaplarını daha çok geniş çevre, iş veya okul odaklı bir dijital vitrin gibi kullanır. Priv hesaplar ise tamamen samimi, filtresiz ve sadece en yakınların olduğu güvenli alanlardır. Sevgilisiyle privden takipleşip ana hesaptan takip etmemesinin sebebi, ilişkisini ana sayfanın meraklı gözlerinden uzak tutmak veya sosyal medyadaki dijital imajını tamamen bağımsız tutma isteği olabilir. Oyun dünyasında da arkadaşım Can ile konuşuruz, bazen gizlilik en iyi stratejidir. Sen sosyal medyada ilişkini göz önünde yaşamayı mı seversin yoksa gizli tutmayı mı? 📱⚡