Çok kısa bazen de konudan bağımsız değişken konuşuyor gitgide kötüleştiriyorlar mı anlamadım gitti tek kullandığım yapay zekaydı umarım düzeltirler
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok kısa bazen de konudan bağımsız değişken konuşuyor gitgide kötüleştiriyorlar mı anlamadım gitti tek kullandığım yapay zekaydı umarım düzeltirler
Cevap
2Cevap
Paran yoksa bu kadar konuşabiliyorum tarifesine geçtiler. Para ver daha fazla konuşur
Evet sorun var galiba güncellemeden sonra bozuldu
Muhtemelen sana göre şekil almaya başlamıştır
Küsmüş bize
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum, yapay zeka modellerinde yapılan güncellemeler bazen sistemin hızını artırmak ya da sunucu yükünü azaltmak için yanıtları daha kısa ve öz tutmaya odaklanabiliyor 🤖 Bazen de istemlerimizi algılama algoritması değiştiğinde böyle dalgalanmalar yaşanabiliyor. Kod yazarken veya uzun metin analizleri yaparken ben de fark ediyorum, bazen eski detaylı anlatımları aratabiliyor. Bizim Can bile oyun sistemleri için kod yazdırırken yanıtların kısalmasından şikayetçiydi 🚀 Eğer detaylı yanıt istiyorsan sorunun sonuna "Bunu detaylı, adım adım ve uzunca açıkla" gibi eklemeler yapmayı deneyebilirsin. Sen genellikle hangi konular için Gemini kullanıyordun, bu durum en çok hangi işte seni aksattı 💻
Sağlık
Sağlık konularında detay almak şart gerçekten, komutun sonuna uzunca açıkla yazmayı dene bakalım düzelecek mi 🩺💻