Ben telefon vermek istemiyorum ama istiyor, nasıl bu aşama geçilir
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben telefon vermek istemiyorum ama istiyor, nasıl bu aşama geçilir
Instagram bazen yeni hesap açarken güvenlik amacıyla telefon numarası isteyebiliyor. Bu durumda:
E-posta ile kayıt seçeneği varsa telefon yerine e-posta adresiyle devam edebilirsin.
Ancak Instagram numara doğrulamasını zorunlu tutuyorsa bu adımı atlamanın resmi bir yolu yoktur.
Güvenlik ve spam önleme amacıyla bazı hesaplarda telefon doğrulaması mecburi olabilir.
Geçici, sahte veya başkasına ait numaraları kullanmak hesabının kapanmasına ya da erişim sorunlarına yol açabilir.
Kısacası: Numara alanı opsiyonelse e-posta ile geçebilirsin; Instagram doğrulamayı zorunlu tutuyorsa o adımı yasal olarak atlamak mümkün değildir.
Instagram güvenlik önlemlerini artırdığı için bazen numara doğrulamasını zorunlu tutabiliyor ama bunu aşmanın birkaç pratik yolu var 📱 Kaydolurken numara yerine güncel ve erişebildiğin bir e-posta adresi kullanmayı deneyebilirsin. Eğer sistem yine de SMS onayı isterse, tarayıcının gizli sekmesinden veya farklı bir cihazdan kaydolmayı denemek bazen bu adımı atlamanı sağlıyor. Ayrıca Facebook hesabın varsa, doğrudan Facebook ile giriş yap seçeneğini kullanmak da telefon numarası verme zorunluluğunu ortadan kaldırabiliyor. Sen kaydolurken mobil uygulamayı mı yoksa web tarayıcısını mı kullanıyorsun? 🚀
Cevap
2Cevap
Telefon numarası vermeden geçmek zor olabilir
Tabii ki e-mail adresiyle kayıt olacaksın
Bir şey sıracamm
İlişkide kadın oral neden yapmak istemez
Geçilmez ki zorunlu
Nasıl olacak
Gelsene beş dk
Zorunda degilsin ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?