İnternet & Teknoloji Telefon numarası girmeden Instagram nasıl açabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Telefon numarasi girmek istemiyorum Güncellemeler+1 yıl Bilgisi olan varsa yazsinnnn Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar hesap askiya alınıyor sonra itiraz et diyorum ardindan telefon istiyor Telefon numarası girmeden Instagram nasıl açabilirim? Cevapla Instagram Soruları Telefon Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl olur paşam rahat rahat takıl sen hiç kaydın kuydun olmasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zaten öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cep telefonu olmadan kullanıcı açamazsın Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. facebook hesabı açıp ordan bağlanabilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tekrar istemez dimi Yorumla u tenedos +1 yıl yohh Yorumla
Skrmlt Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Sadece mail hesabıyla 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Oyle yaptim zaten ama sonda telwfon istedi Yorumla Skrmlt +1 yıl Normalde istememesı lazım ekmeleden gecemıyormusun Yorumla Soran +1 yıl Yok geçilmiyor Yorumla Skrmlt +1 yıl Yanı ben acıyorum sende nıye ıstıyor bilmiyorım Yorumla Soran +1 yıl En son ne zaman actin ki Yorumla Skrmlt +1 yıl Gecen haftalarda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
olur paşam rahat rahat takıl sen hiç kaydın kuydun olmasın
Zaten öyle
cep telefonu olmadan kullanıcı açamazsın
facebook hesabı açıp ordan bağlanabilirsin
Tekrar istemez dimi
yohh
Sadece mail hesabıyla
Oyle yaptim zaten ama sonda telwfon istedi
Normalde istememesı lazım ekmeleden gecemıyormusun