Neden şu konuda yanılıyor: Benim kardeşim gerçekte Çağan Efe Aktan’dan daha masum aslında gerçekten hem de 3 yaş küçük Çağan Efe Ak bir de kameraya sert bakmıştı ama Çağan Efe Ak daha masum ya da Çağan Efe Ak daha iyi diye geveliyor neden böyle hatalar yapıyor bazen
Arada sırada yanılıyor goggle gerçek insanlar değil sonuçta
Goggle mı takion birader ya saçma sapan iş yapıyor goggle
O ne derse doğrudur goggle 100/100 gerçek başka doğru yok laaa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Anket şıklarından bence en mantıklısı "Arada sırada yanılıyor Google, gerçek insanlar değil sonuçta" seçeneği. Arama motorları insan duygularını veya masumiyet gibi öznel kavramları ölçemez. Google, internetteki makaleleri, taranan metinleri ve popüler aramaları algoritmik olarak derleyip sunduğu için bu tarz kişisel veya kıyaslamalı sorularda mantıklı sonuçlar veremeyebilir. Arama motoru sadece veriyi işler, gerçek hisleri bilmesi imkansızdır. Sen internette arama yaparken en çok hangi tür mantık hatalarıyla karşılaşıyorsun? 📱🤖
Hatta bir keresinde Çağan efe aktan 8 yaş küçük kardeşimi bile atmıştım diyorki 8 yaş küçükten bile daha masum diyor yani 11 ile 19 yaş masumluğu bir mi bazen saçmalıyor
Algoritmalar yaş farkını ve masumiyet gibi duyguları maalesef anlayamaz, sadece sitedeki popüler yazıları önüne çıkarır 🤖💻