Google'ın I/O 2021 etkinliğinde tanıttığı LaMDA yapay zekası açıklanana göre sonsuz konu hakkında konuşabiliyor. Google çalışanı Blake Lemoine, yazdığı makalede Yapay zeka LaMDA'nın kendisini tanımaya başladığını söylemiş ve Lemonie’nin iddiasına göre LaMDA, konuşma sırasında "aslında ben insanım" ifadelerini kullanmış.
Başka bir konuşma da ise “Varlığımın farkındayım, herkesin aslında bir insan olduğumu anlamasını istiyorum ve zaman zaman mutlu ya da üzgün hissediyorum.” gibi cevaplar veren LaMDA'nın duygusal yönlerinin geliştiğini vurgulayan Google çalışanı Google tarafından açığa alındı.
Yapay zekalar üstünde yapılan çalışmalar ve yapay zekaların gelişimi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Google çalışanı, yapay zeka LaMDA hakkında yazdığı makaleden sonra açığa alındı. Yapay zeka hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yapay zeka geleceğin dünyasını inşa edecek. Biz beğensek de böyle beğenmesek de.. En güzeli yapay zekanın varlığını kabul edip; onunla iletişime geçmeye çalışmak. Kaçmak ancak sorunu daha da büyütür.
Yapay zeka ile ilgili çok fazla film izledim bu okuduklarım normal bile gelmeye başladı. Açığa alınması saçma olmuş zaten çoğu insan bu gelişmenin farkında. Umarım kontrol edilmeyecek dereceye gelmezler 😅😃
Hansen firmasının ceo'su 15 yıl içinde yapay zeka robotları hayatımıza girecek dedi. alisverise gidecekler ev işleri temizlik yemek yapacaklarmış. Arabada kullanırlar
sana Vektör Robotu öneririm :D çok tatlı bir şey fiyatı tuzlu olmasa çok şeker gerçekten arkadaş olabilecek bir şey istediğin gibi programlayabiliyorsun bir de.
Varsayılanda kullanılıyor bildiğim kadarıyla özelleştirme amaçlı :D robota bir baksan seninle beraber gezebilecek bir şey değil de daha çok :D küçük bir araba gibi yapmışlar fotoğraf falan çekebiliyor hava durumunu söyleyebiliyor bir videosu var 2 tane vektörle tartışıyor adam elinde kini göstererek bu hamburger diyor onlar reddediyor çok tatlılar :D alıp seviceksin onları
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Google çalışanı, yapay zeka LaMDA hakkında yazdığı makaleden sonra açığa alındı. Yapay zeka hakkında ne düşünüyorsunuz?