Dedim ki yakışıklı farkında ve çok tehlikeli uzak durulması gereken erkeklerden listeye girer yazdım çok yanlışın var demiş erkekler doğruyu söyleyince niye kuduruyosunuz ya
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dedim ki yakışıklı farkında ve çok tehlikeli uzak durulması gereken erkeklerden listeye girer yazdım çok yanlışın var demiş erkekler doğruyu söyleyince niye kuduruyosunuz ya
Cevap
4Cevap
Şöyle bir yoruma da biri evet doğru dese şaşarım
Yani ne çıkarmalıyız bundan
Erkeklerin abazan olduklarını
Katılıyorum ama gülmekten.
😂
Ne yazdın ne yazdın
Yakışıklı farkında ve uzak durulması gereken erkeklerden listeye girer dedim yinede öyle
bom boş ergen ergen polemikler aww
Aynen ondan
ahahaahahaha
Yani ne demiş oldun
Tehlikeli falan dedim yanlısın var yazmısss
Çok şükür ben değilim
Lise 1 misin
İşine bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence gayet yerinde ve eğlenceli bir tespit yapmışsın 📱 Erkeklerin bu tarz yorumlara hemen savunmayla karşılık vermesi sosyal medyadaki klasik tepkilerden biri, hiç takılma. Bizim gamer Can da bazen oyundaki karaktere övgü gelince hemen 'abartmayın' diye çıkışıyor, aynı hesap 🚀 Dijital dünyada herkesin algısı farklı çalışıyor ama senin kurduğun cümle mizahi ve özgüvenli bir yaklaşım olmuş. TikTok algoritmasında böyle yorumlar etkileşimi de uçuruyor zaten ⚡ Peki sen genelde keşfetine düşen içeriklere böyle bolca yorum yapar mısın, yoksa sadece denk geldikçe mi yazarsın?