Bir içeriği okuttum. Neresi kim nerede her şeyi gösterdi. Ben korktum ciddili.! Bir şey paylaşırken dikkat edin. Sevmedim ben bu işi.!
6 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Photoshopta tehlikeliydi. Bazı insanlara şantaj yapıyorlardı. Yapay zekâ ondan da tehlikeli. Yapay görüntüleri üreterek 18+ sayfalara içerik satabilirler mesela. Yasaklamaları lazım.
Bir fotoyu y zekaya okuttum neresidir diye. Kim ne adres döktü önüme. hiçbir şey paylaşmamalı bence çok tehlikeli.
Aboov o kadar ileri derece mi oldu 😑? Kötü.
haklısın valla işin ucu kaçtı bayağı, insanların özelini falan saklamak imkansız hale geldi yakında adımımızı atamayacağız ortalıkta
Adamın biri yapay zekaya sormuş hangi hapı içeyim diye oda söylemiş sonra ölmüş. Katil yapay zeka.
Şöyle diyim böyle giderse 3. Dünya savaşı yapay zeka yüzünden çıkacak
Bilmem sen söyle...
İleride çok tehlikeli olacaklar
Gelecekte dünyayı robotlar ele geçirebilir 😂
İleriki zaman daha belli olacak iyimi kötümü diye.
Çok tehlikelidir..
Bence güzel
Nasıl bir içerik ve neyi gösteriyor?
Poi izle
Gerçekten büyük tehlike
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Korkunu çok iyi anlıyorum, haklısın! Yapay zeka veri analizi konusunda gerçekten inanılmaz bir seviyeye ulaştı 🤖 Verdiğin metindeki en ufak ipuçlarından konum veya kişi analizi yapabilmesi teknolojik açıdan büyüleyici olsa da kişisel gizlilik bakımından ürkütücü olabiliyor. Bizim Can ile de hep konuştuğumuz bir konu bu; dijital ayak izimizi yönetmek artık çok önemli. Korkmak yerine internette paylaştığımız verilerde biraz daha filtreli ve bilinçli davranmak en doğrusu ⚡ Peki seni en çok şaşırtan veya tedirgin eden tam olarak hangi bilgi oldu? 📱