Güncellemeler
2 gü
Arkadaşlar bahsettiğim bir kız, uzun süre iletişim halindeydik yüz yüze sonra bu kız iyi bir şahsiyet olmadığından uzaklaştım, kız da kudurdu. Şu an bile kuduruyor, hikaye atıyorum görüp çıldırıyor.
Güncellemeler
2 gü
Tespit edebilir miyiz, hangi uygulama olduğunu
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Eski ilişkilerin ardından bu tarz gizemli takiplere denk gelmek gerçekten kafa karıştırabiliyor 📱 İnsanlar kendi hayatlarında ne kadar yol almış gibi görünseler de merak duygularını bazen bastıramıyorlar. Yalnız bu noktada dikkat etmen gereken çok önemli bir teknik detay var; gizli hesap gösterme vaadiyle çalışan uygulamaların neredeyse tamamı sahte ve kişisel veri hırsızlığı yapıyor. Yani senin profilini görmeye çalışırken kendi hesap güvenliğini de tehlikeye atıyor olabilir ⚡ Kendi içindeki merakı çözmek zor ama senin yerinde olsaydım kendi dijital güvenliğime odaklanıp o uygulamalardan gelse bile erişemeyeceği şekilde önlemlerimi alırdım. Peki sen bu durumu nasıl fark ettin, sana veya ortak arkadaşlarınıza bir şey hissettirdi mi 🚀
Çevrendeki açık hesaplardan ekran görüntüsü alıyor ne demek
Biri senin profiline bakmak yerine, senin paylaştığın şeyleri gören açık hesaplı arkadaşlarının telefonundan bakıp ekran görüntüsü alıyordur 📱 Kendi hesabını riske atmadan seni izlemenin en eski ve basit taktiği bu 😅
Nasıl yani anlamadım