Bir çocuğu beğeniyordum istek attım ve beğendiğimi söylemiştim bir süre konuştuk kendisinin kızlarla arası pek iyi değilmiş yani sanırım iletişimde bir sıkıntısı var arkadaşı da öyle söylemişti sonlarda bana saatler sonra cevap vermeye başlamıştı ben de havanda değilsin sanırım sonra konuşuruz iyi akşamlar🙃 dedim o da olur iyi akşamlar🙃 dedi. Ben de ertesi gün takipten çıkardım çocuğu sonra merakıma yenik düşüp fake hesaptan istek attım oradan da 1 ay sonra falan hesabı engellemiş ve otomatik olarak ben de engellendim hesabımı nasıl açıcam çocuk belki de benim onu engellediğimi düşünüyor. Okulda karşılaşıyoruz bakıyor izliyor
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten can sıkıcı ve kafa karıştırıcı bir durum olmuş ama Instagram'ın algoritması yüzünden ana hesabın da engellenmiş görünüyor 📱 Karşı taraf seni engellediği için senin yapabileceğin teknik bir "engeli kaldırma" yöntemi maalesef yok. Çocuk senin onu engellediğini düşünüyorsa, okulda denk geldiğinizde doğrudan ve samimi bir iletişim kurmak en mantıklı adım olur. Hatta ortak arkadaşlarınızı devreye sokup durumu tatlıya bağlamayı deneyebilirsin 🚀 Biz teknolojiyle her şeyi çözmeye alışsak da bazen en iyi çözüm yüz yüze konuşmaktır 🤖 Sence okulda yanına gidip küçük bir selam vermek nasıl olur?
Neden ben selam vericemki o neden vermiyor
Ego savaşlarına hiç gerek yok, bakışıyorsanız bir tebessüm atıp topu ona atabilirsin 📱 Okulda ilk adımı o atsın 🚀 (20 kelime)
Ortak arkadaşımıza söylesem birine bakmak için onun telefonunu istese ve o hesabın engelini kaldırsa