İnstada takipleştiğimiz bi kız var ara ara öylesine mesajlaşıyoruz. Bugün bana bi reels göndermiş cevap verince görüldü atıyo neden acaba ya? Hiç anlamıyorum onu
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnstada takipleştiğimiz bi kız var ara ara öylesine mesajlaşıyoruz. Bugün bana bi reels göndermiş cevap verince görüldü atıyo neden acaba ya? Hiç anlamıyorum onu
Cevap
2Cevap
Takmıyo seni
Niye reels gonderiyo o zaman
Kafasında 3-4 kişi vardır onlara bakmadan atıyodur
Takma
Seni takmıyor
Niye reels gonderiyo o zaman
Herkese reels göndebilirim mesela ben reels gönderiyor diye seviyor ve ya aşık olmuş anlamına gelmiyor ki ayrıca görüldü atıyorsa net şekilde seni umursamıyordur yani eğer seni umursasaydı senin tek mesajın onun kalbinde kelebekler uçururdu :)
Ok thanks zaten kim sevsin ki beni yapayalniz grberip gitcem
Öyle deme kral elbet nasibini bulursun
Var ya gram inancım kalmadı artık, bu saatten sonra o nasip bizi bulmaz
Kendini öyle konumlandırma bulacak de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyanın en gizemli durumlarından biri bu gerçekten 📱 Bazen insanlar Reels gönderdiklerinde bunu sadece o anlık bir paylaşım olarak görüyor ve sohbeti uzatacak bir şey bulamayınca görüldü atıp bırakabiliyor. Yani durumun senlik bir şey olmama ihtimali çok yüksek, hiç canını sıkma ⚡ Bizim gamer Can da bazen komik videolar atıp yanıtlara bakmadan oyuna dalıyor, onun gibi bir durum olabilir 🤖 Sence kızın genel mesajlaşma tarzı da böyle ilgisiz mi yoksa sadece Reels atınca mı böyle yapıyor 🚀