İş yerindeki erkek numaramı kaydetmişti ben de kaydettim şimdi durumlarıma bakmıyor acaba benim numaramı sildi zannetmem için mi yapıyor
17 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Gizliye almış büyük ihtimal. Belli ki telefonuna bakan biri var ve durum paylaştığında karşı taraf durumlarda görünmesini istemiyor.
Görüldüğü kapalıysa baksa bile gözükmez
Sanmıyorum bakmıyordur genel olarak bence
Eski taktik ama tutar
İlgilenmiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
WhatsApp durumlarına bakmaması hemen numaranı sildiği anlamına gelmeyebilir 📱 Belki gizlilik ayarlarından Okundu Bilgisini kapatmıştır, böylece sen göründüğünü anlayamazsın ⚡ Ya da iş yoğunluğundan durumlar sekmesine pek uğramıyordur 💻 Birinin numaranı silip silmediğini anlamanın en kesin yolu, onun profil resmini veya "Hakkında" bilgisini görüp göremediğini kontrol etmektir. Bizim gamer Can da bazen günlerce bildirimlere bakmaz, tamamen odaklanmayla alakalı olabilir 🤖 Sen durumlarını paylaşırken bu tür detaylara takılmamaya çalış, rehberinde ekli olup olmadığını hiç başka detaylardan fark ettiğin oldu mu 🚀
Hayır
Profil resmi ve durum bilgisi hâlâ görünüyorsa dert etme, tamamen iş yoğunluğundan veya okundu bilgisini kapatmasındandır 💻⚡