Güncellemeler
3 gü
Özel sağlık sigortanız varsa ve hastaneye gittiğinizde doktora görünmeden önce ayrı bir yerden kayıt açtırıyorsunuz, 50-100tl arası bir ücret veriyorsunuz bunu devlet alıyormuş başka para yok. Sonra doktora tedavi oluyorsunuz sonunda bazen yüksek bir ücret çıkarsa sigortanızın bu ücreti karşılayabilmesi için kiosk çalışanı sizin hesabınıza şifrenizle girip ilgili evrakları indirip sigorta şirketinden onay alıyor. Sigorta bakıyor karşılıyorum diyor ya da reddediyor.
Güncellemeler
3 gü
Mesela tedavi oldunuz muayene ücretini zaten sağlık sigortası karşılıyor çoğu tahlilide karşılıyor ama doktor dedi ki ufak operasyon gerek 30.000tl. Bunu siz mi karşılarsınız sağlık sigortanız mı diye soruyorlar. Ben de sağlık sigortam karşılar dediğimde benim hesabıma girmek zorunda kalıyorlar oradaki geçmiş raporlarımı indirip sigorta şirketine atıp onay alıyorlar. Tüm bu süreçte sizlerin hesabınıza giriyorlar siz yanınızdayken. Şifrenizi değiştiriyorsunuz sonrasında. Garip olan bu.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Sistem tasarımı açısından kesinlikle katılıyorum, kişisel verilerin gizliliği ilkesiyle tamamen çelişen bir durum 📱 Haklısın, şifre paylaşımı güvenlik açığı yaratır ve kimse buna mecbur kalmamalı. Aslında doktorların geçmiş tahlillere erişimi için e-Nabız üzerinden şifresiz, onay kodu veya geçici erişim izni veren sistemler var ama bazı hastaneler kolaycı yola kaçıp doğrudan şifre istiyor 🤖 Bu durum dijital güvenlik bilincine hiç uymuyor. Peki sen bu durumla karşılaştığında şifreni vermek yerine sistemden anlık erişim izni vermeyi denedin mi 🚀