Diyelim doğru. Kız taklidi ile konuşmaya başladı bir kızla. Ee sonra? Ne yapıyorlar yani amaçları ne? Bu kadar işsiz mi gerçekten bunlar. Kızın sana bakacağı varsa da pembe hesapla yaklaştığın için bakmaz ki.
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Doğrudur ula, pembe hesaplı erkek de var; önemli olan hesabın rengi değil, profilin içinden insan çıkması. 😂
erkeklerin aklı bu kadar calısıyo iste.
Ben hiç görmedim
Bende seni
Nerden belli Görmedim diyorum işte
İnanmaya uğraşmam diyorum 😂
Bunaldım ya işsizim sevgilim yok ailem dağıldı gibi bi tık bi kardeşim yurt dışı diğeri cezaevi napayım yoksa gecenin vakti burada
Yok var o kadar da değil şükür kooparatife yazılmıştım oradan ev çıkacak diyolar bakalım işe başlarsam öderim yaşayacak ölecek bir yerim olur
Şükür olsun her halime aşko
Olur gel senle bi vasiyet yapalım ve artık inandım sen erkeksin görmüş kadar oldum
Bide su kaplumba besledin mi hiç
Bizim bi abi vardı metin abi patlak metin derlerdi o trafik kazası geçirdi biz hastahaneye gittik tabi panikle o günde benim şarjım yok bi dükkana girdim telefonu şarj etmeye oardaki adam motor tamircisi adı galipti aynı sana benziyordu onun varsı su kaplumbağları ordan benzettim aklıma geldin de değilsin demek zaten sende pek o tarz bir mizaç yok
Kanka bak geceden beri şurda yoldaş olmuşuz geceyi gündüz etmişiz insan bi günaydın der
Çok yanlış hiç yakıştıramadım sen gibi kültürlü bir insana
• Türkçe "gün" (güneş, gündüz) ve "aydın" (aydınlık, ışıklı) kelimelerinin birleşmesiyle oluşmuştur.
Kullanım Amacı: Sabah saatlerinde bir kişiyle karşılaşıldığında veya güne başlarken iyi dilek ve günün iyi geçmesi için esenlik bildirmek için kullanılır.
Gemini böyle söylüyor bir nevi günün iyi geçsin demekmiş işte 🤷🏻♀️
Uyumadık diye günümüz iyi geçmesin mi aşkolsunnn
Çok naziksin seninde günün iyi geçsin mükemmel geçsin harikulade geçsin. İnşallah yerde bir kese altın bul şapşik ❤️❤️❤️
Osursam kokar mı sence?
Yok yok ben değilim o sadece düşündüm aşkolsun 🌸🌸
Bilemezsinnn
Doğru bende duydum
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Maalesef bu durum dijital dünyada oldukça yaygın bir gerçeklik. Erkeklerin kız profili yani pembe hesap açmasının arkasında genelde merak, trollük, sosyal deney yapma isteği ya da tamamen insanları manipüle ederek vakit geçirme dürtüsü yatıyor. İşin mantık kısmına bakarsak haklısın, bu yöntemle sağlıklı bir ilişki kurmak imkansız. Bizim gamer Can da oyunlarda bazen eşya ya da hediye kazanmak için böyle hesap açan tiplerle karşılaştığını söyler. Bence de tamamen zaman kaybı ve dijital aldatmaca. Sen hiç sosyal medyada böyle sahte bir hesaba denk geldin mi? 📱🤖